2777
2789
عنوان

کاش الان ی شوهر داشتم بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 50823 بازدید | 610 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلا کسی بغلم بخابه خوابم نمیبره چه شوهرم چه بچم البته برای بچه عزیزم بخاطر اینه که میترسم یوقت دستم بخوره بهش تو خواب برای همین خوابم نمیبره دیگه از سه ماهگی از کنارم جدا کردم چون همش از خواب از ترسم میپریدم روتختش میخابه منم پایین تختش 

در رابطه با شوهرمم اینکه اصلا تو بغل نمیتونم بخابم حس خفگی بهم دست میده کلابدم میاد جدا ازش میخابم 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

ببین شوهر من خداروشکر از نظرمن از همه لحاظ اوکیه و زندگی قشنگی داریم البته توی زندگیمون انتقاد به همدیگه و  دعوا و غرغر و قهر و ناز هم هستا ولی ،ولیییی امان اماااااان از خوابیدن که هییییچ خوابیدنی لذت خوابیدن مجردیو نداره از نظر من ،

همسرم خروپف میکنه و ازونطرف هم آزادی خوابیدن گرفته میشه، من بچه م که دنیا اومد دیگه با بچه م جدا میخابیم بهش میگم چون صدای خروپفت آرامش خواب بچمونو میگیره!! ی وقتایی هم که سه تایی با هم میخابیم ،نصف شب خروپفاش شروع میشه و  بچه وسط خوابیده و من دستم که به همسر نمیرسه با پشه کشی که از قبل گذاشتم کنارم میزنم بهش میگم دیوونمون کردیییی 😂و تا صبح ده بار این برنامه تکرار میشه;

ولی خب همینکه میدونم توی خونه هستش با خیال راحت خواب خوبیو توی اتاق با بچم دارم چون من خیلی ترسوام همسرم توی خونه نباشه خواب راحت هم نیست