2777
2789
عنوان

می‌خوام ازاین شهر برم فقط ازدست مهمونهای بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 2635 بازدید | 119 پست

وااای فقط بگو چطوری تحمل میکنی اینو فقط بگوووو

من خودم خیلیی مهمون نوازم دوستدارم مهمون بیاد ولی دیگ ن اینطوری وای اعصابم بهم ریخت 

اصلا چطوری خرجشون میکنی تو این گرونی بخدا من ک نمیتونم برسونم 😐

من تورو فقط ازخدا میخوام دلبندمادر🥺   به امید روزی که خبر بارداریمو تاپیک بزنم😍) خدایا ناامیدم نکن  😭        خدایاااا شکرت من از تو فقط میخواستم و بهم دادی  ۱۴۰۳/۵/۱۱ بی بی چک مثبت شد و بتا دادم الان تو دلمی قند من . من معجزه خدا صدات میکنم من اصلا امید ب اومدنت نداشتم 🫠الهی سالم بیای بغلمون وتنهایی های مامانی رو پر کنی 🥰 امروز ۲۸ مرداد رفتم سونو هم ساک بود هم با اشک صدای قلب کوچیکتو شنیدم بهترین حس دنیا🫠  حالا ک بعد مدت ها به امضای سر زدم جا داره بگم خیلی چیزا فرق کرده خیلی چیزا تجربه کردم ۴ ماه ک نفس من به دنیا اومده شده همه دنیام خدایا شکرت 1404/5/14

خیلی واضح به مامانت بگو من توان مهمون داری ندارم خیلی نگرانی وقتی برگشتن شهرمون بیان خونه ی خودت از ...

آره تا حالا چندبار به مادرم گفتم ،گفتم اینا حتی این بچه ی کوچیک و یه ذره بازی نمیدن تا برم برای شکماشون غذا بپزم ،اصلا درک نمیکنه ک اینا چقدر هزینه بردارن.....نه شوهرم هیچی نمیگه بنده خدا ،همش میگه وختی اینا خودشون شعور ندارن درک ندارن خجالت نمی‌کشن من چی بگم دیگه 

👩‍❤️‍👨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر برادر خواهر زاده دختر عمه پسر خاله و...

ول کن بابا رو نده . از زندگی عقب میفتی خودتم از پا میفتی .خودت بری خونشون دوروز بمونی طاقت دارن . من نامزد بودم رفتم خونه خواهرشوهرم برای اولین بار چنان قیافه ای گرفته بود منم ناراحت شدم گفتم دیگه نمیرم خونشون بعدش ما رفتیم سر زندگیمون گفت میخوایم بیایم منم گفتم خونه تکونی دارم سری بعد بیایید دیگه جوابشم ندادم قط رابطه کردم کلا باهاش حالا دوتا بچه گودزیلا ب شدت فضولو شلخته تم داره گفتم بیان یعنی زندگیمو داغون میکنن بچه هاش وسایلامم نوعه . 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
خوشبحالت ،البنه شما دیگه رو خودت کار کردی واین عالیه ...من تا میام مثلا یه خودی نشون بدم سریع بعدش ا ...

رو اعتماد بنفست کارکن 

والا این آدمایی که شما تعریف کردی یک دسته آدم مفت خور هستن که اگرم روزی کارت لنگ اینا بشه درصدی رو کمکشون حساب باز نکن 

کسیکه تو این تورم میاد لنگر میندازه و شعورش نمی‌کشه  بنظرت در مواقع گرفتاری به تو کمک میکنه؟

آره تا حالا چندبار به مادرم گفتم ،گفتم اینا حتی این بچه ی کوچیک و یه ذره بازی نمیدن تا برم برای شکما ...

کاملا مشخص هست همسرت آرومه 

دوبار درو محکم بکوبونه  حساب کار دست خودت و مهمونا میاد 

خب مثلا این وسط یه مشکل دیگه ام مامانمه ...همش زنگ میزنه ک‌هوای مهمونا تو داشته باش .عیبه اخم و تخم ...

مامانت هم نباید بهش گوش بدی شما با مادرتم رودربایستی داری. بهش بگو من هرجور صلاح زندگی خودم بدونم رفتار میکنم . چون مادرتونه حتما حرفاش درسته؟ به بچه هات رحم کن. کارت هم گیر فامیلای نادونت نمیفته. خدا رو داری کارت گیر کیه؟ شما الان خودت وسط گیر هستی با این اوضاع.

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
وااای فقط بگو چطوری تحمل میکنی اینو فقط بگوووومن خودم خیلیی مهمون نوازم دوستدارم مهمون بیاد ولی دیگ ...

بخدا به زور تحمل میکنم .عصبی شدم دیگه ...باورت میشه جا نیست برای خوابمون ...به زور جا پیدا میکنیم ....از لحاظ رابطه با همسرمم کلا هیچی انجام نمی‌دهیم تا زمانی ک اینا برن ...معذرت می‌خوام ک اینو دیگه گفتم ...گفتم تا باور کنین .....دارم همش قسم میخورم ک تو سال چقدر هزینسون میکنیم شاید مثلا سالی سی تمن ...خب ما میتونیم این سی تمنو برای بچه هامون هزینه کنیم هرچندم کمه ،اما میشه بزنیم به ی زخم ...

👩‍❤️‍👨
بخدا به زور تحمل میکنم .عصبی شدم دیگه ...باورت میشه جا نیست برای خوابمون ...به زور جا پیدا میکنیم .. ...

ایندفعه زنگ زدن بگو میخواییم بریم سفر 

مهمونی 

زیارت 

اصلا بگو خودم و همسرم خسته شدیم 

اینجا هتل که نیست 

مامانت هم نباید بهش گوش بدی شما با مادرتم رودربایستی داری. بهش بگو من هرجور صلاح زندگی خودم بدونم رف ...

شوهرم بنده خدا کم آورده بخاطر هزینه های این بیشعورا ....میگه تنها راهمون اینه ک بریم یه شهر دور و پرت ...مثلا زاهدان یا بندرعباس یا بوشهر ....یا میگه تو همین شهر بمونیم و یه خوابه بگیریم 

👩‍❤️‍👨
ایندفعه زنگ زدن بگو میخواییم بریم سفر مهمونی زیارت اصلا بگو خودم و همسرم خسته شدیم اینجا هتل که نیست

والا اینجوری بگم مادرم بدش میاد ...مثلا میگه وای چرا ایقد دلت کوچیکه  چرا ایقد از مهمون فراری هستی اینا قوم و فامیلتن ...نکن برای بچه هات خوب نیس بلایی سرشون میاد ...چرا و پرت میگه ...میگممم نداریم خرجشونو بدیم ...جا نداریم خودمون بخوابیم .....کو گوش شنوا ...البته مادرم یه آدم قدیمی و سنتی هس و فوق العاده مهربون و احساساتی 

👩‍❤️‍👨
کاملا مشخص هست همسرت آرومه دوبار درو محکم بکوبونه حساب کار دست خودت و مهمونا میاد

آره عزیزم ،متاسفانه خیلی آروم و ریلکسه و همش میگه وختی آدم خودش درک نکنه من چی بگم 🙁

👩‍❤️‍👨
رو اعتماد بنفست کارکن والا این آدمایی که شما تعریف کردی یک دسته آدم مفت خور هستن که اگرم روزی کارت ل ...

حققققق ...باورت میشه یه مشت مفت خور تنبلن ،تنبلللللللااااااا ......هیچ کاریم از دستشون برنمیاد ...منتها میگم شاید رفتم خونه بابام سالی یکبار ،،،اونم خواهرم اذیت می‌کنه 

👩‍❤️‍👨
ول کن بابا رو نده . از زندگی عقب میفتی خودتم از پا میفتی .خودت بری خونشون دوروز بمونی طاقت دارن . من ...

وای عزیزم خوشبحالت بخدا ...چه اعتماد به نفس و محکمی ...متاسفانه من اعتماد به نفسم خیلی پایینه مخصوصا در اینجور مواقع ک‌بخوام به مهمون چیزی بگم ،بعدش مریض میشم حالت استرس بهم دست میده و دست و پام میلرزه ،عصبی میشم شدیدددد😞😥

👩‍❤️‍👨