2777
2789
عنوان

می‌خوام ازاین شهر برم فقط ازدست مهمونهای بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 2635 بازدید | 119 پست
وای عزیزم خوشبحالت بخدا ...چه اعتماد به نفس و محکمی ...متاسفانه من اعتماد به نفسم خیلی پایینه مخصوصا ...

من ب خونه زندگی حساسم و هم عصاب شلوغی ندارم یکی بیاد کثیف کاری کنه یعنی سرمو میکوبم ب دیوار . اخه ک چی ادم بره خونه یکی . عزیزم ب خودت ظلم نکن خودتو برای اسایش دیگران ب زحمت ننداز ببین خودشون چجورین باهات همونجوری باش 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ب خونه زندگی حساسم و هم عصاب شلوغی ندارم یکی بیاد کثیف کاری کنه یعنی سرمو میکوبم ب دیوار . اخه ک ...

آره بخدا از صبح سرویس دادم تا الان ،این چندروزه باز شروع کردن. الآنم هستن بیشعوراااااا

👩‍❤️‍👨
هر کی خواست بیاد بگو‌ با شوهرم قهرم جلو شما بد تر میشه به مشکل خوردیم ،

خب اینجوری ک میرن پیش بقیه فامیلا از زندگی ما میگن و ابرومونو میبرن ..مثلا میگن همش قهرن دعوا دارن زندگی خوبی ندارن و ازاینحرفا

👩‍❤️‍👨
آره بخدا از صبح سرویس دادم تا الان ،این چندروزه باز شروع کردن. الآنم هستن بیشعوراااااا

عزیزم تو یک مادری، وجدان نداری،؟ حقه بچه هاتو میکنی تو شکمه یک مشت ادمه پر رو که بگن وای چه ادمه خوبی هستی؟؟؟گناهه بزرگی داری میکنی

دیگه بدبخت شوهرت هرچی کار میکنه باید بریزی شکم اونا الان دوره زمونه مهمون بازی نیست با این گرونی و عصابای ضعیف مهمون میشه ی ساعت دوساعت یا ی شام ن چند روز اینجوری یواش یواش شوهرتم صدلش در میاد ب مشکل میخورید بفکر زندگی خودتو شوهرتو بچت باش

عزیزم تو یک مادری، وجدان نداری،؟ حقه بچه هاتو میکنی تو شکمه یک مشت ادمه پر رو که بگن وای چه ادمه خوب ...

بخدا کاری به اون قسمت مالیش ندارم ک لطمه میخوریم ....بیشتر نگران بچه هامم ک جای خواب ندارن ....فکرشو بکن یه خونه پنجاه متری ......کلا می‌خوایم ازاین شهر لعنتی بریم از دستشون خلاص بشیم ...یا یه خونه ی یک خوابه بگیریم ...دیگه کاری نمیشه کرد ...اینا دارن روز به روز به مفتخوریاشون وسعت و میدان میدن ،اصلا نمیتونم جلودارشون باشم 

👩‍❤️‍👨
خب مثلا این وسط یه مشکل دیگه ام مامانمه ...همش زنگ میزنه ک‌هوای مهمونا تو داشته باش .عیبه اخم و تخم ...

به مامانت بگو بیا شهر ما خونه بگیر ازشون پذیرایی کن شوهرم طلاقم بده خودت رام نمیدی خونه   دلت خوشه ها     توجه نکن 

دیگه بدبخت شوهرت هرچی کار میکنه باید بریزی شکم اونا الان دوره زمونه مهمون بازی نیست با این گرونی و ع ...

والا امروز داشتم میگفتم نصف حقوقشو باید بریزه شکم اینا ...ما مسناجریم خودمون ....اما اینا اصلا شعورو درک و وجدان ندارن ....دیگه نمیگن این بچه ها خواب راحتی ندارن بلندشیم بریم گورمونو گم کنیم ...همشم الکی میگن دنبال کاریم ،انگار ما خریم 

👩‍❤️‍👨
والا امروز داشتم میگفتم نصف حقوقشو باید بریزه شکم اینا ...ما مسناجریم خودمون ....اما اینا اصلا شعورو ...

مال خودشونو نگه میدارن از شما میخورن اونام اونجور زرنگن . ب نظر من احمقی زندگیتو ب پاشون گذلشتی . ناراحت نشی حرصم گرفت . 

به مامانت بگو بیا شهر ما خونه بگیر ازشون پذیرایی کن شوهرم طلاقم بده خودت رام نمیدی خونه دلت خوشه ه ...

آره بابا مادرم ۷۶سالشه ....از اون مهمون نوازای قذیمیه ...میگه میزبان نونم نداشته باشه بخوره باید به مهمونا برسه این نظرشه 😏😐

👩‍❤️‍👨
خب اینجوری ک میرن پیش بقیه فامیلا از زندگی ما میگن و ابرومونو میبرن ..مثلا میگن همش قهرن دعوا دارن ز ...

بگن به درک، بهتره از اینه که پاشن بیان خونت و واقعا باعث دعوا بشن  چون دیگه شوهرتم ربات نیست یه روزی صداش در میاد 

مال خودشونو نگه میدارن از شما میخورن اونام اونجور زرنگن . ب نظر من احمقی زندگیتو ب پاشون گذلشتی . نا ...

آره عزیزم بگو ناراحت نمیشم ...چون از بس الان جام راحت نیس بخدا دارم همش بخودم فحش میدم ....دوتا اتاق خواب و گرفتن ..منو شوهرم و دوتا بچه هام رو یه فرش نه متری تو پذیرایی کوچیک خوابیدیم ...دیدی بچه ها همش تو خواب قل میخورند اینور اونور ...اصلا خواب نداریم بخدا ....آره احمقم چون اصلا اعتماد به نفس ندارم 

👩‍❤️‍👨