2777
2789
عنوان

چیکنم شوهرم برگرده:(کمک کنین خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 2133 بازدید | 164 پست

حرفات خیلی برام ٲشناس، چون خودم تجربه کردم، کلا فکر کنم همه ما تو نامزدی خیلی خامیم، کاش تو مدرسه و دانشگاه به جای اوووون همه کتابهای به درد نخور یه واحد روانشناسی شامل شناخت تفاوت های زن و مرد و کنترل احساسات و کنترل خشم و ...یادمون میدادن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هیچ وقت دیگه از همسرت نپرس سردی؟یانه؟!الان دیگه سرد نیستی؟!اخه چ سوالیه اگرم یک درصد احتمال بدیم سرد نشده باشه با این سوال تو فکر میره و ممکنه سردتر از قبل بشه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

استارتر جان بنظرم خیلی حساسی الانشم‌ شوهرت خوبه ولی بازم راضی نیستی بهونه های الکی میگیری بعدم اگه تو اوج عصبانیت هم  بودی نباید حرفایی بزنی که تو ذهنش بمونه و نتونه فراموش کنه  باید بیشتر محبت کنی مطمئنن تاثیر داره امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیفته☺🤗

ازین حالت چسب بودن بیا بیرون بابا مردا ازینکه بهشون مدام بچسبی متنفرن.بابا وایسا دلتنگت بشه

ینی چجوری دلتنگم بشه کلا از صبح زنگ نزنم چیامم ندم تا اون خودش بیاد سراغم؟؟اینجوری بیشتر دور نمیشه ازم؟

ببين خانومي خيلي طبيعيه.همه مردا بعداز عقد رفتارشون سرد تر ميشه.توام زياد بهش گيرنده كه چرا اينجوري شدي ﭼﻮﻥ فكرميكنه الان خيلي دست بالاروداره.توام عادي با باهاش. درضمن متن اولتو يبار ديگه بخون!بيشتر انگار ناراحتي چراديگه بحث ودعوا نميكنين!!! خب اون خيلي داره عاقلانه رفتار ميكنه.بايد خوشحال باشي نه اينكه هي انگولش كني كه دعوا كنه پابه پات!!!

عزیزم فقط خواهشا بحث و دعواهارو کش نده اون با وجود اینکه ازت رنجیده بازم پای تلفن آرومت میکنه بعد تو میگی نه وایسا ادامه بده خوب چهار کلمه که باهات حرف میزنه شاد باش نشون بده که حرفش اثر گذاشته انگار فقط منتظری دعوا سع نازتو بکشه یا ناراحت باشی بیاد آرومت کنه گناه داره بیچاره از این به بعد باید شاد باشی بگی بخندی براش جک بفرستی وقتی میاد پیشت شاد باشه آرامش داشته باشه اصلا از نپرس خوب بهتری دیگه زده نیستی به روش نیار داری خودتو تغییر میدی فقط خیلی نا محسوس عوض شو ، فقط میتونم بگم باید پناه دلتنگی هاش و جای خوشحالی هاش دل تو باشه تا حالا هم که برات کم نذاشته وقتی یه مشکلی پیش میاد و اون آرومت میکنه بگو تو چقدر خوبی و تو رو دارم غم ندارم اصلا یادم میره از چی ناراحتم وقتی با تو حرف میزنم

سلام دوست خوبم، همه متنتو خوندم و یه راهکار اثبات شده دارم، از خودم نیستا از روانشناسای خبره شنیدم، که عجله نکن، همه چیز قابل برگشته، فقط با صبوری و ایجادِ تغییر تو خودت، هر چی نیت کنی همسرت رو تغییر بدی مطمئن باش نشدنیه، ولی اگه اراده کنی خودت و تغییر بدی وخانمی باشی که شوهرت نیم ساعتی یبار دلش برات تنگ بشه شدنیه🙂، راه های زیادی هم داره که تو نت پره

اینجا پیج سلامت محوره دوستمه با کلی غذاهای خوب سالم و رژیمی... حمایت کنید ارزششو داره...     insta:healthy.food.happy.life

استارتر قهر برای مسائل مهم زندگی هست اون هم در حد یک روز و با عذرخواهی طرف فقط یکبار تموم میشه بقیه ساعات و حرفها به حرف و خنده و بیرون رفتن و خوشگذرونی میگذره ....اینقدر دنبال این نباش که بهت توجه نشون بده! نتیجه عکس میگیری! 

خودت هم باشی ....من هم باشم یجاهایی نمی رم چون دختر و پسر 4 ساله میزبان چسبه! دیگه بزرگترها رو که دیگه هیچی! ترجیح میدم بزن جایی کلی پول از کفم بره ولی خونه طرف نرم

البته اینها به سن کم و تعبیر نادرستی که از زندگی و عشق تو این سن دخترا دارن برمیگرده! سعی کن زیاد توی تاپیکها شرکت کنی....موثره

خودت گند  زدی به رابطه تون و احساسش و اینکه توقع نداشته باش همیشه واسش تازه باشی

خوب ادما بعددمدتی عادی میشن

و هی نباید نازشمارو بکشه

گذشته برات یه خاطره خوب بمونخ که هیچ وقت تکرار نمیشن اون کارا و اداها

زندگی منطقی رو بپذیر

گل پسرام عاشقتونم
استارتر جان بنظرم خیلی حساسی الانشم‌ شوهرت خوبه ولی بازم راضی نیستی بهونه های الکی میگیری بعدم اگه ت ...

خودمم فک میکنم خیلی حساس شدم این اواخر ولی خب وقتی حس میکنم چیزی مث قبل نیست اذیت میشمو حس بدی بهم دست میده خودمم میدونم قبلا خیلی اشتباه کردم اما نمیدونم جیکنم ک فراموش کنه گذشترو