2777
2789
عنوان

چیکنم شوهرم برگرده:(کمک کنین خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 2133 بازدید | 164 پست

صبور باش عزیزم ...تقصیر خودته خوبه که میدونی اما هرکسی یه تحملی داره...سعی کن از بحث الکی دوری کنی... موضوعی رو کشش ندن انتظار مثل قبل نداشته باش چون به احتمال زیاد  خستس از لحاظ روحی...فقط زمان بده اگه دیدی احتمال داره واسه یه موضوعی کل بندازین زود اتش بس اعلام کن....صبور باش کم کم بذار متوجه بشه دیگه رفتارای سابقو نداری خانمی...این موضوع تو یه شب پیش نیومده که تو یه شب تموم بشه...ایشالا خوشبخت باشی عزیزم...

گذر زمان همه چی رو حل میکنه

یا نباید از اون ور بوم افتاد و ناز زیادی کشید تا طرف زده بشه

یا نباید ازین اینور بوم افتاد حالا ک زده شده مثه کنه بچسبی بهش

ک کلن زده میشه

یکم زمانبده بهش

حالا چ واجبه روزانه صد دفه بهم بزنگید

من یادمه با همسرم زمان عقد ی بار اونم شبا ب مدت ده دقیقه  تلفنی حرف میزدیم 

ی مدت تو برو پیشش اون نیاد خونه ی پدرت

و سعی کن زودتر عروسی کنی 

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دوستان تکلیفتون باخودتونم روشن نیستا!!

یکی تاپیک میزنه یه سطر یه سطر میگه تاپیک پر میشه از خب خب و گلایه که چرا همشو ننوشتی تو یه پست

حالا هم بنده خدا مشکلشو توی دوتا پست کامل گفته بازم راضی نیستین که...

من میدونم دیگه اینم میگفتم همه سوال میچرسیدن چیکردی چجوری شذه اون مگه چیمیگه ک تو فک کردی اینجوری شد ...

خوب کاری کردی بابا اینجا هر کاری بکنی بازم یه حرفی از توش در میاد ایشششششششش

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

حوصله ام نکشید بخونم کامل. ولی با همون چند سطر اول : 

_کم سن سالی و کامل بی تجربه 

_چرا فکر میکنید خیلی تک و آس هستید و یه نفر _باید تا سرحد مرگ نازتون رو بکشه ؟

_به نظر من ازدواج مقدسه ، تو رابطه تقدیس شده چیزی به اسم غرور وجود نداره ، افتخار نداری بعد از ۲۰ اای ۳۰ بار زنگ تلفنش رو جواب میدادی برعکس بسیار کار زننده و زشتی بوده 

غرورش رو خرد کردی معمولا خسته میشه ازت

در آخر بچه بازی درنیار تو رابطه . یکم مطالعه کن از زندگی اطرافیان تجربه کسب کن و از همه مهمتر نقطه ضعف نده دستش .... یعنی چی ازش میپرسم بازم دلسردی میگه نه الان خوبم ؟؟

ظاهر قضیه رو داری درست میکنی ؟ 

عزیزم رابطه ات رو از بنیه بدنهادی 

تو به تحریک فلک فتنه دوران منی . من به تصدیق نظر محو تماشای توام

چی بگم الان....

کلا نباید خیلی پاپیچ مرد بشی هی بگی دوسم داری دوسم نداری 

اولش شاید جذاب باشه اما بعدا زده میشه

باید ابراز محبت کنیو و کنار بکشی تا اون بیاد سمتت 

منتظرشم نباشی

فک می کنم سنت کم باشه

سعی کن خودت تنهایی مشاور بری..

و شما استارتر عزیز واقعا سخته درک میکنم اما همه این بی‌تفاوتی‌ها و مشکلات تو یکی دو روز به‌وجود نیومده که توی یکی دو‌ روزم بخواد حل بشه زمان میبره

صبر داشته باش ایشالا حل میشه

طولانی شدن دوران نامزدی و عقد هم توی این مسئله بی‌تاثیر نیس سعی کنید هرچه زودتر عروسی کنید

شادوخوشبخت باشید دوستم