2777
2789
عنوان

چیکنم شوهرم برگرده:(کمک کنین خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 2133 بازدید | 164 پست
ینی چجوری دلتنگم بشه کلا از صبح زنگ نزنم چیامم ندم تا اون خودش بیاد سراغم؟؟اینجوری بیشتر دور نمیشه ا ...

نه پیام بده ولی نه هی مدام.یکم فاصله بگیر نه واضح ک بفهمه.نا محسوس.انقدر بهش نچسب

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
نگران نباش ولی دیگه مسایل رو اینقدر کش نده به مرور زمان وبعد از عروسی این مشکلات هم کم رنگ میشن الان ...

ینی بعد عروسی واقعا درست میشه؟میترسم ازدواج کنیم و همینجوری بمونیمو بدترشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم تعادل داشته باش

خیر الامور اوسطها

نه اینکه قهر کنی اصلااااا زنگ و پیام نزنی، نه اینکه اعصابشو خرد کنی

صبح ها پیام صبح بخیر من بیدارشدم و ....، عصر یه تماس تلفنی حداقل داشته باش

ینی چجوری دلتنگم بشه کلا از صبح زنگ نزنم چیامم ندم تا اون خودش بیاد سراغم؟؟اینجوری بیشتر دور نمیشه ا ...

نمی دونم کی تماس بگیری یا اصلا تماس بگیری یا نه ولی تو همه تماس هات زودتر از او خداحافظی کن این یه سیاسته. یعنی برای خودت برنامه داری و کاری پیش اومده و تایم اون تمومه! 

به نظرم مشکلت فقط اینه که صبور نیستی همش میخای یه چیزی بگی ‌و حتی اگه مشکلی نداشته باشی بازم دوس داری بهونه بگیری تا نازتو بکشه ... ولی راهش این نیست گلم 

اصلا نباید روی غرور مرد پا بذاری و اینکه 

اندازه نگه دار که اندازه نکوست .. یعنی نه اینکه بیخیالش بشی و بگی چون اون به من زنگ نمیزنه یا طرفم نمیاد پس منم فاصله بگیرم و نه اینکه هی پا پیچش بشی و دم به دیقه از هر چیز کوچیکی ناراحت شی و ازش بپرسی دوسم نداری ؟ 

ببین عزیزم زنو شوهری مثل رابطه ی دوست دختر و پسری نیست  کلن فرق داره.سییییی بار زنگ میزده تا جواب بدی؟ای بابا طرف اخه یعنی باید بنظرت عشقش مثه روز اول بمونه با این رابطه ی پر از تنش؟بعد شما حالت بد باشه اون باید ارومت کنه؟بابا بهدا همه ادمیم کسی وظیفه نداره حاله اون یکی رو خوب کنه اگه بکنه که دمش گرم ولی نکنه هم چیزه وحشتناکی نیستا

ینی بعد عروسی واقعا درست میشه؟میترسم ازدواج کنیم و همینجوری بمونیمو بدترشه

فکر کنم شما باید درست بشی تا اون درست بشه. شما همینجوری بمونی بدتر میشه

ادامه و بهتر شدنش با شماست 

استارتر بنظرم زمان بده اينقدر دنبالش نكن اين باعث ميشه بيشتر رو قضييه زوم بشه و ناراحتيش عميق تر بشه ...

اخه وقتی میبینم مث قبل نیست حس بدی بهم دست میده قضیه فقط ناز کشیدن نیست ک کلا بهم گف بیتفاوت شدمو هیچی واسم مهم نیست

و اینا خیلی اذیتم کرده و باعث شده همش ناراحت باشمو نتونم خیلی شاد باشم باهاش همش استرس دارم پیششم

خودمم فک میکنم خیلی حساس شدم این اواخر ولی خب وقتی حس میکنم چیزی مث قبل نیست اذیت میشمو حس بدی ...

اشکالی نداره از این به بعد سعی کن درست رفتار کنی بهش بگو سنت کم بوده و نمیدونستی چجوری رفتار کنی و الانم پشیمونی بنظرم شوهرت مرد خوبیه بهش فرصت بده کم کم مثل قبل میشه 

همسرت چند سالشونه?

هنوز بهار نشده،اما بوته نرگس باغچه ما گل کرده،اگه با اومدن بهار بعد از اين همه انتظار تو وجود من هم گلي جوونه بزنه اسم نرگس و يافرزند نرگس،مهدي رو روي بچم ميزارم.
خود کرده را تدبیر نیست.الانم زیاد منت نکش عادت میکنه قهرم نکن فقط یکم بگو مث خودت ددارم میشم حیفه زن ...

عزیرم خب دوران عقد معمولا گل و بلبل بعد عروسی که دیگه مرد نمیاد عین دوران نامزدی هی نازتو بکشه منطورم اینه هم چی ی درجه رفته جلوتر پخته تر شده روابط  بنظرم استارتر هنوز خیلی کوچیکه واسه ازدواج ناراحت نشیا گلم اما ازدواج خیلی پختگیا میخواد وگرنه اذیتت میکنه تا بتونی درکشون کنی و کنار بیای 

مردام کلا با زنا فرق دارن مردتو درک کن چجوری راحت تره قلق شوهرتو دست بگیر