2777
2789

واقعا حس بدی دارم نمیپسندم منظورم به اونایی که متاهلن چطور شوهرشون کنار میاد که اس..رم مرد دیگه ای تو بدن زنشون باشه یا اون خانم چطور میتونه کلا هر چقدرم شرایط بد باشع یه زن نباید تو زندگی تا این حد خودش فدا کنه عوارض دارو هایی که میخوره تا ابد رو بدنش تاثیر میزار شرایط سخت و بدی که دار به کنار اون حال بد روحی که نگم اخه حقارت چقدر 

چطور از اون بچه دل میکنه🙂

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا هیچ خانومی نباید آی وی اف انجام بده

به چه قیمتی؟

هزارتا درد و مریضی میگیره

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

سلام دوستان عزیز vpn نامحدود دارم یکساله با پشتیبانی ۲۴ ساعته پرسرعت عالی ۲ کاربره با نازلترین قیمت ۳۶۰ ت برای مشاوره و رزرو به ایدی زیر پیام بدین @Vpnposhtibann بگین که از طرف خاطره اومدین

منم نمیپسندم اماواقعاجای اون زن نیستیم کیه که بخوادهمچین کاری بکنه اگه پول داشته باشه وزندگیش بی مشکل باشه حتماخیلی تحت فشارهستن که اینکارومیکنن ازیه لحاض هم خداخیرشون بده به زوج هایی که بچه دارنمیشن فرزندمیدن 

اسپرم چیه که مال یه مرد دیگه باشه یا شوهر خودش....یه سلوله فقط همییین
نحوه ی انتقال اسپرم چون با رابطه ی جنسیه اسپرم رو همه یه چیز بدی می دونن
من بهت بگم از یه مردی به یه زن سرطانی سلول های مغز استخوان پیوند دادن همین حسو داری؟؟
هیچ فرقی نداره والا