2777
2789
عنوان

اونایی که رحم اجاره ای میشن درک نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 29 پست

وقتی بچه دار نشی.

وقتی ضجه هات تا عرش خدا برسه

وقتی روانی بشی

کم کم درک می کنی.بدون بچه چی میشه

و بعد به اینکه از چه راهی بچه دار بشی هم فک می کنی.

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بحثم بیشتر در خصوص شوهر اون خانم اخه واقعا مرد انقدر بی عرضه که زنش مجبور به این کار کنه

هیچ وقت قضاوت نکنید روزگار بازی های عجیبی داره ....

دقیقا برای یکی از دوستانم پیش اومد 

کار بدی نیست نمیدونم چرا شما این طور فکر می‌کنید انگار طرف خیانت چیزی کرده 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نمیشه قضاوت کردهیچکس از راحتی و دل خوشی اینکارو نمیکنه

دارم بیشتر شوهر اون خانم ها رو قضاوت میکنم که نبایر بزارن خاننموشون به بدن و روحیه اش آسیب برسه دختر مردم بردن خوشبخت کنن نه به این روز برسه

وقتی بچه دار نشی.وقتی ضجه هات تا عرش خدا برسهوقتی روانی بشیکم کم درک می کنی.بدون بچه چی میشهو بعد به ...

اشتباه متوجه شدید کاری به بچه دار شدن با این روش ندارم کاری با اون خانم متاهل که شوهرم دار اما مجبور به اینکارمیشه دارم که چرا شوهر زن تو این شرایط میزار 

به هرحال اسپرم و تخمک دو شخص دیگه است

من خودم دنبال رحم اجاره ای رفتم.چقدر گریه کردم.

اون هم نشد.

راحت حرف میزنی.یکم مثبت فک کن عزیزم

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

هیچ وقت قضاوت نکنید روزگار بازی های عجیبی داره ....دقیقا برای یکی از دوستانم پیش اومد کار بدی نیست ن ...

نه کاری به خانم ندارم و قضاوتش نمیکنم دارم اون مرد زیر سوال میبرم بعدم توجه کنید گفتم که کلی آسیب اون خانم به خودش میزنه یعنی بیشتر ضررش گفتم وگرنه گناهی که نکرده 

نه کاری به خانم ندارم و قضاوتش نمیکنم دارم اون مرد زیر سوال میبرم بعدم توجه کنید گفتم که کلی آسیب او ...

بعضی ها مجبورن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

از نظر من اون آقا مجبور به هر کاری بشه بهتر از اینکار چون آسیب ها و عوارض دارو تا ابد میمونه

بیشتر خانمهای مجرد که سابقه ازدواج ناموفق دارن انجام میدن