2777
2789
عنوان

از پرنسس بازیای شوهر پارتنر bf بگین

282 بازدید | 31 پست

شوهر خودم تو عقد بام قهر کرد چون مریض بود به جای ده بار در روز یه بار زنگ زدم بش😂😂😂

یه بارم قهر کرد چون پسرعمم پاشو جلو این کشیده بود

خیلی پرنسسعلی بود الان بهتر شده🤣

🌟جدید نیستم🫶🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا پرنسس نیست بچم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

شوهر من اگه با جوراب بره دستشویی از قضا دمپایی خیس باشه دیگه هیچی حالیش نمیشه ،پرنسعلی خان 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

اوایل سر هر چیز کوچیکی قهر می‌کرد،یبار عصبانی شدم گفتم فک میکردم با یه مرد 30 ساله ازدواج میکنم نه یه بچه 3 ساله

هرموقع این اخلاقتو کنار گذاشتی بیا باهم صحبت کتیم

بعدش اوکی شد

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️