2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من اصفهانم 

مجردم 

و این پول حقیقتا برا خودم یه نفر کمه

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

من تو شهرستان کوچیک یه استان دیگه ۱۰ تومن خرجمه

خرج لباس و غذامم با بابامه

مگه میشه

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸

من البته بیشتر هم ممکنه بشه توی ماه ولی خب الحمدالله تهران نیستم بابرنامه ریزی خوبه منم بلند نبودم اصلا برنامه ریزی توی تاپیک های برنامه ریزی و مخارج کلی مطلب خوندم یاد گرفتم 

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

واقعا نمیشه😑

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

سلام عزیزم خوبی ببخشید درمورد تایپیکت که گفتی دخترتو خیلی ساله ندیدی منم مشکلم مثل شماست .منم قراره ۱۷ فروردین برم اهواز دیدن دخترم .من دخترم ۱۸سالشه و بعد ۱۵سال میخوام ببینمش .چندتا سوال داشتم میخواستم بدونم شما تونستی بچتو ببینی ؟اگه ممکنه منو یه راهنمایی بکن ممنونت میشم 

سلام .با توام دوست من ‌.قوی باش .

خود دخترم هم دوست داره منو ببینه .البته من خیلی ساله گمش کرده بودم باباش بردش و هیچ وقت نتونستم پیداش کنم و الان خودش منو پیدا کرد خیلی واسم مهمه که تجربتو بهم بگی که چی شد چی نشد 

سلام .با توام دوست من ‌.قوی باش .

سلام عزیزم خوبی ببخشید درمورد تایپیکت که گفتی دخترتو خیلی ساله ندیدی منم مشکلم مثل شماست .منم قراره ...

ن هنوز

بعد عید ان شاالله

خدا باعث و بان ی این جدایی هارو ب مرگ راحت نبره

جون بدن ولی جون ندن

تا من و تو برسیم بالای سرشون