2777
2789
عنوان

تروخدا میشه بیاین

66 بازدید | 12 پست

دچار دوستی افراطی  شدم دارم دیونه میشم دیگه نمی تونم تحمل کنم اصلا نمی تونم درس بخونم همه ی نمرات امسالم افتضاح میخوام بمیرم دیگه نمی تونم اینجوری فقط فقط به رفیقم فکر میکنم اصلا نمی تونم دو دقه بهش فکر نکنم فک کنم افسردگی هم گرفتم نمی خانم پیش خانوادمم باشم همش هستم تو اتاق گوشی دستمه منتظرم اگه بهم پیام بده سری جوابشو بدم شبا اصلا نمی تونم بخوابم تا نصف شب میشینم گوشی دستمه منتظر پیامشم‌ یا هی بهش فکر میکنم بخدا دیونه شدم به خانوادم میگم دارم درس میخونم اصلا دوست ندارم از اتاق بیرون برم معلمم امروز بهم گفت اگا اینجوری پیش بری با خانوادت تماس میگیرم تروخدا راهنماییم کنید مسخره نکنید اگا نمی تونید راهنمایی کنید درک کنید دارم دیونه میشم😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن دختره

۱۷ سالته ادم بالغی هستی خودت متوجه نمیشی دوستت داره به درست صدمه میزنه مگه؟ البته که مشکل از ایشون نیست ولی اهمتی هم نداره

خیل راحت یه دعوا سر یک موضوع راه بنداز بعد هم جوری رفتار کن که انگار مقصر اونه تمام چند روز فکرت درگیر میشه ولی بعد یه مدت عادت میکنی اگه الانم میگی نمیشه باید بگم خوبم میشه بستگی به شما داره اینده تو اولویت قرار بدی یا دوستی که معلوم نیست یک سال دیگه هم با تو در ارتباط باشه 

هرچی گفتم هرکاری کردم عشقم کشیده .