2777
2789
عنوان

خواهشا تجربتونو راجع به سنگ کلیه بگيد

| مشاهده متن کامل بحث + 171667 بازدید | 185 پست
ولی عمل نه  من سنگ تاده میلم داشتم ولی عمل نکردم  کمی تلاش کنی دفع میشه سنگت نصف مال من ...

عزیزم شما با سنگ شکن ۱۰میلو دفع کردی یا با جوشانده دفع کردی؟؟ من سنگم۱۲ میل .گیر کرده تو حالب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شما سنگ حالب داشتی دفع کردی ؟ چقدر بود اندازش و چی خوردی؟؟

اگ سنگ حالیت دیگ نهایت تا 5 میل باشه سنکل بگیر بخور روزی چندین مرتبه با آب زیاد و پریدن خیلی زیاد اگ بیشتر 5 میله باید بری سنگ شکن

اگ سنگ حالیت دیگ نهایت تا 5 میل باشه سنکل بگیر بخور روزی چندین مرتبه با آب زیاد و پریدن خیلی زیاد اگ ...

۱۲ میله 😭😭😭😭 اما تو حالب گیر کرده اما خیلی نزدیک مثانه مونده خداکنه با هندوانه و چیزای دیگه بیاد که به عمل نرسه 

سلام گلم شما سنگتون که تو حالب بود چیکار کردین اومد؟ و اندازش چقدر بود ؟ 

من قبل از عید بود نمیدونم رفته هست یا چی . من اون زمان یکم اب و ... خوردم و بپر بپر دیدم اثری نیس بلدش ماه رمضون اومد الانم کبددرد دارم نمیدونم اینم سنگه چیه دردسر پشت دردسر خد ا بخیر کنه باید سونو بدم از کلیه و از کبد ببینم چخبره.

مال تو درد داره تو حالبه؟

۱۲ میله 😭😭😭😭 اما تو حالب گیر کرده اما خیلی نزدیک مثانه مونده خداکنه با هندوانه و چیزای دیگه بیاد ...

اوه نه عزیزم نمیاد از منم 11 میل بود باید بری عمل نترس عملش فقط سوزش داره هر چی دیرتر بری حالب و کلیت عفونت میکنه دبل جی باید بیشتر بمونه تو حالبت 

من قبل از عید بود نمیدونم رفته هست یا چی . من اون زمان یکم اب و ... خوردم و بپر بپر دیدم اثری نیس بل ...

کاهی یکم درد دارم اما نه درد شدید ندارم خداروشکر اما اندازش خیلی بزرگه.انداره سنگ شما چقدر بود ؟؟

اوه نه عزیزم نمیاد از منم 11 میل بود باید بری عمل نترس عملش فقط سوزش داره هر چی دیرتر بری حالب و کلی ...

اصلا به خاطر ترس نیست به خاطر الرژی شدیدی که دارم دکترا میگن ریسک بیهوشی دارم منم چون شهرستانم انجام نمیدن ازون میترسم . سنگ شما ۱۱ میل بود کوی حالب گیر کرد عمل کردین یا خودش اومد عزیزدلم؟؟؟

اصلا به خاطر ترس نیست به خاطر الرژی شدیدی که دارم دکترا میگن ریسک بیهوشی دارم منم چون شهرستانم انجام ...

گفتم ک عمل کردم بعدم بیهوشی عمومی ک نیس در حد نیم ساعت ی ساعتم نمبشه بیهوشی منم از استرس زیاد ضربان قلبم زیاد بود فکر کردن مشکل قلبی دارم برا آلرژی هم باید با دکتر حرف بزنی فقط هر چی داخل حالب بمونه عفونت میکنه و التهاب