2777
2789
عنوان

خواهشا تجربتونو راجع به سنگ کلیه بگيد

| مشاهده متن کامل بحث + 171707 بازدید | 185 پست
سلام شما چه اتفاقی افتاده که میگید سونو اشتباه میکنه؟ من اخه سونو دادم شک دادم سونو کلیه میخوام ببی ...

بعضی وقتا سنو  بخصوص سنگ حالب  رو نشون نمیده من درد زیاد دارم رفتم سنو گفت سالمی هیچ سنگی نداری ولی سی تی اسکن جوابش ک اومد سنگ ۶میلی داخل حالب داشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان فکر کنم ی ماه شده نمی‌دونم باید چیکار کنم از دبل جی خیلی بدم میاد اگ سنگ شکن تنها بود میرفتم

بنظرم سلامتیت مهمتره

چون مدت زیادی که بمونه توی حالب

کلیه از درد میوفته و این اصلا نشونه خوبی نیست چون کلیه رفته به سمت خفه شدن

والا یادم نیس.داروها چی بود.فقط مسکن میدادن با قرص عفونتچون دکتره باور نداشت ۱۳ میل دفع بشه ومیگفت ب ...

سلام ایشون جراحی که کردند، آیا بعد از اون کلیه سنگساز نشد؟ آیا علائم دیگه ای بعد از عمل یا تا به امروز نداشتند؟

سلام ایشون جراحی که کردند، آیا بعد از اون کلیه سنگساز نشد؟ آیا علائم دیگه ای بعد از عمل یا تا به امر ...

دیگه بعد اون عمل الحمدلله خبری نبوده .البته سونو هم نرفته ولی درد نداره خداروشکر

دیگه بعد اون عمل الحمدلله خبری نبوده .البته سونو هم نرفته ولی درد نداره خداروشکر

انشالله که همیشه خوب و خوش و سلامت باشند.احیانا اگر رفتند سونو یا آزمایش گرفتتد لطفا به من اطلاع میدید، اینکه چه علائمی دارند یا قطر اون چجوری شده، وضعیت کلیه شون در چه حده؟ ممنون میشم.بدرود.

بعضی وقتا سنو  بخصوص سنگ حالب  رو نشون نمیده من درد زیاد دارم رفتم سنو گفت سالمی هیچ سنگی ...

عزیزم شما سنگ حالبتون دفع شد؟

من سه هفته پیش رفتم سونو دکتر گف سنگ حالب داری بعدش سوزش ادرارم قط شد گفتم دفع شده جتما بعد ماه رمضون میرم سونو برا اطمینان . الان بازم سوزش ادرار و احساس سنگینی تو قفسه سینه و اینکه کدری ادرارم همچنان هست ؟ چیکار کنم اخ روزه هم میگیرم ؟

عزیزم شما سنگ حالبتون دفع شد؟ من سه هفته پیش رفتم سونو دکتر گف سنگ حالب داری بعدش سوزش ادرارم قط شد ...

روزه ک برا سنگ بده گلم اگ اندازش تا 4 میلیه اب زیاد بخور خیلی روزی 10 12 تا لیوان من میخوردم همراه با سنکل اینقد می‌پریدم بالا پایین همون لحظه ک پاهام و کمرم درد می‌گرفت دفع شد 

ببینید دفع سنگ کلیه چیزی نیست که بتونید با خود درمانی انجامش بدید. ممکنه آسیب جدی بهتون بزنه

اگه تهران هستید برید پیش دکتر داریوش محمدی، ایشون خیلی دکتر منصف و با تجربه ای هستن. اگه لازم باشه بهتون دارو میدن در غیر این صورت اگه بزرگ باشه مجبورید سنگ شکن انجام بدید

والا یادم نیس.داروها چی بود.فقط مسکن میدادن با قرص عفونتچون دکتره باور نداشت ۱۳ میل دفع بشه ومیگفت ب ...

عزیزم میشه لطفا بگین چطوری سنگ ۱۳ میل دفع کردن؟؟ من یه سنگ ۱۲ میل دارم توی حالب گیر کرده