2777
2789
چطور خودشون میگن اگ ی عده کم برن حج و قصدشون مثلا قاچاق باشه باعث حرام شدن حج و حلال خدا نمیشن؟اینهم ...

اگر من تصمیم گیرنده بودم و نقشی توی وضع قوانین داشتم حتما این نکات رو لحاظ میکردم😄

بخدا همون یه درصد هم وجود ندارن اینا همه ساختگیه برای گرفتن تنها قانون به نفع زن

چرا

دختر جاری خواهرم نقشه داشت زن برادرم بشه خداروشکر داداشم عقل داشت قبول نکرد

چون من خبر دارم دامادمون از داداشم متنفره از سالها قبل

و دختره و پدرمادرش خ حرص و طمع دارن خواهر خائنم هم تو تیم شوهرش و خانوادشه

داداشم گفت ن

باز خواهرم اون دختره رو چسبوند ب برادر ناتنی یکی از داداشام ک باهامون ناتنی هست

ینی برادر ناتنی برادر ناتنی ام

بعد دوسه سال دختره فشار اورد ب شوهرش ک بره نامادری هاشو ک گناه دارن ۷۰ ۸۰ سالشونه پرت کنه تو خیابون سهم ارث ازشون بگیره

بقیه نذاشتن

اونروز پسر برادرم همون ناتنیه میگفت اون ارث ی مثقال هم نیست اینهمه وارث هستن گفتن اون دوتا خانم آواره نکنیم

این دختره پررو ب پشت گرمی پدرو مادرش شوهرش تحت فشار گذاشته بود

همه فامیلم هستیم دامادمون پسرخالمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور خودشون میگن اگ ی عده کم برن حج و قصدشون مثلا قاچاق باشه باعث حرام شدن حج و حلال خدا نمیشن؟اینهم ...

ارث یک هشتم زن رو اصلاح کنن زن بعد 50 سال زندگی مشترک با یک هشتم ارث سر پیری آواره خیابان نشه که ماها مجبور شیم از ترس امید به مهریه ببندیم که ارث رو جبران کنه

زنی که ده سال بیست سال تو زندگی یه مرد زحمت کشیده خونه داری کرده بچه دارشده بچه داری کرده بعد آقا هوس زن جدید کرده زن اولشو طلاق میده زن کجا آواره شه؟ اون بیست سال زحمت خونه شوهر چی میشه؟ عمر تباه شده ش چی میشه؟ حضانت بچه هاش چی میشه؟ اگه اچن بیست سال برای خودش کار میکرد الان یه سرمایه ای داشت اواره نباشه ولی بعد 20 سال کلفتی خونه شوهر الان باید اواره هیابان شه یا به هر حقارتی تو خونه شوهر تن بده که شوهره فقط نگهش داره، چرا اینارو نمیبینن؟؟

من اصلا کاری به قانونش ندارم فارغ از بحث قانون همیشه دلم برای کسایی که یک شبه کل دست رنجشون رو بخاطر ...

عزیزم دلت به حال زنی که سالها زحمت کشیده توی زندگی مشترک، ولی بدون مزدی از زندگی بیرون میشه، یا همسرش فوت میکنه و خانم فقط یک هشتم اموال رو به ارث میبره، نمیسوزه؟

اینا خیلی تعدادشون از اون مردهایی که یک شبه اموالشون از دست رفته بیشتره ها

من اصلا کاری به قانونش ندارم فارغ از بحث قانون همیشه دلم برای کسایی که یک شبه کل دست رنجشون رو بخاطر ...

نگران نباش هیچی به اسم خودشون نیست با سالی یه سکه و دو سال یه سکه دسترنجشون به باد نمیره

بعد از اونور زن رو طلاق نمیدن زن مجبوره مهرشو ببخشه تا مرد راضی شه طلاقش بده

بعد شما جای نگرانی برای شوهرای اون یک دهم در راستای حقوق ضایع شده و مشکلات اون 99.9 درصد مطالعه بفرمایید

یکم پیچیده بودچه ربطی به کاسبی مهریه داشت؟

قصدش از اول طلاق بود بعدا لو رفت

ولی اینک دختر بتونه ب محض عقد حق حبس بگیره و مهریه طلب کنه اشتباه بود اونو باید حذف میکردن ن کلا مهریه اینهمه خانم رو ک سالها دارن کنار شوهر معتاد یا خائن یا بی پول تحمل میکنن و شاید پس اندازی هم نداشته باشن رو از بین بردند

کلا قوانین ما راحت طلبانه ب نفع مردا هست اصلا ب تبعاتش دقت نمیکنن

قصدش از اول طلاق بود بعدا لو رفتولی اینک دختر بتونه ب محض عقد حق حبس بگیره و مهریه طلب کنه اشتباه بو ...

خوشحالم که بخاطر تجربه برادرت کلا حقوق خانمها رو ندید نمیگیری

زتداداشت چطور میخواست مهریه وطلاق رو باهم بگیره؟

ارث یک هشتم زن رو اصلاح کنن زن بعد 50 سال زندگی مشترک با یک هشتم ارث سر پیری آواره خیابان نشه که ماه ...

دقیقا

من الان ۳۹سالمه خ دوسدارم ی ازدواج خوب داشته باشم ولی میترسم نکنه مثل دفعه قبل ک میگفتم حق طلاق میخوام طرف میگفت ن پس مهریه نمیدم هیچی

الانک مهریه رو اینجوری کردن همون حقوق حتی بدون مهریه یا مهریه ۱۴تا خوبه ک من همینو ب استادمون ۳سال قبل گفتم گفت ن استاد اقا خودش گفت ما مردا پیش بینی ناپذیریم یهو میزنیم زیرهمچی ینی بعد ازدواج و چندسال زندگی اون ۱۴تا رو میدیم میریم سراغ عشق جدید

استادم دکترای مشاوره خانواده داره خودش گفت من خونه مو ب نام خانمم صلح عمرا کردم