رشتهخوشکار مدیر استارتر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 196 عنوان خال جدید روی بدنم دیدم نگرانم بیاین 1286 بازدید | 72 پست چند وقتییه خال های جدید روی بدنم میبینم رنگشون قهوهای در حد یک یا دو میلی متر هستن سطحشونهم صافه برآمده نیستنکسی توی بزرگ سالی خال جدید روی بدنش دیده تا حالا 🌺دارم سعی میکنم شاد باشم و وسواس فکریم روکنار بزارم🌺 💚هرکس به دلش بود برای سلامتی پدرومادرمدعا کنه منم براااش صلوات میفرستم 1403/11/06 | 15:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رشتهخوشکار مدیر استارتر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 196 گوگل رو خوندم ترسیدم نوشته بود خال جدید خطرناکه کسی تجربه داره؟ 🌺دارم سعی میکنم شاد باشم و وسواس فکریم روکنار بزارم🌺 💚هرکس به دلش بود برای سلامتی پدرومادرمدعا کنه منم براااش صلوات میفرستم
رشتهخوشکار مدیر استارتر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 196 اره من شنیدم توی هر سنی ممکنه خال در بیاری نگران نباش گوگل لعنتی نوشته بود خال جدید خطرناکه بالای چهل سال باشی 🥲استرس گرفتم 🌺دارم سعی میکنم شاد باشم و وسواس فکریم روکنار بزارم🌺 💚هرکس به دلش بود برای سلامتی پدرومادرمدعا کنه منم براااش صلوات میفرستم
goli_bayat عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 1155 گوگل لعنتی نوشته بود خال جدید خطرناکه بالای چهل سال باشی 🥲استرس گرفتم گوگل ک ناخنت بشکنه میگ سرطان ناخن گرفتی توجه نکن هیچی نیس من یادمه دبیرستان دبیر زیستم گف هر سنی ممکنه خال در بیاد
رشتهخوشکار مدیر استارتر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 196 گوگل ک ناخنت بشکنه میگ سرطان ناخن گرفتی توجه نکن هیچی نیس من یادمه دبیرستان دبیر زیستم گف هر سنی ممک ... مرسی 🙏🏼 🌺دارم سعی میکنم شاد باشم و وسواس فکریم روکنار بزارم🌺 💚هرکس به دلش بود برای سلامتی پدرومادرمدعا کنه منم براااش صلوات میفرستم
رشتهخوشکار مدیر استارتر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 196 خواهرم کل بدنش پر شده بازو ها و غیره مث کک ومک یعنی خال نیست اینا حالت گرد دارن الان عکس میزارم 🌺دارم سعی میکنم شاد باشم و وسواس فکریم روکنار بزارم🌺 💚هرکس به دلش بود برای سلامتی پدرومادرمدعا کنه منم براااش صلوات میفرستم
آییییناز عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 6335 یعنی خال نیست اینا حالت گرد دارن الان عکس میزارم گذاشتی لایک کن
آراممممم عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 5857 خال رو نمیدونم من پسرم رو گردنش چربی در اورده یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀
رشتهخوشکار مدیر استارتر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 196 گذاشتی لایک کن میزنه مطلب شما به زودی منتشر میشه فعلا نیومدع خواهرشما چندسالشه دکتر هم رفته 🌺دارم سعی میکنم شاد باشم و وسواس فکریم روکنار بزارم🌺 💚هرکس به دلش بود برای سلامتی پدرومادرمدعا کنه منم براااش صلوات میفرستم
آراممممم عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 5857 یعنی خال نیست اینا حالت گرد دارن الان عکس میزارم بزار ببینم یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀
آراممممم عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 5857 میزنه مطلب شما به زودی منتشر میشه فعلا نیومدع خواهرشما چندسالشه دکتر هم رفته اسکرین بگیر بفرست یا لینک بزار یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀
آراممممم عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 5857 آخرین تاپیک منم ببین ببین اونجوری نیست؟جدیدا سرما نخوردی؟ یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀
آییییناز عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 6335 میزنه مطلب شما به زودی منتشر میشه فعلا نیومدع خواهرشما چندسالشه دکتر هم رفته ۳۵سالشه. ازمایشم داد چیزی نبود بعضیا تولید ملانین تو بدنشون زیاده خال ایجاد میشه. حتی تو پاهاشم زده مشکلی نبوده