2777
2789
دیشب عروسیش بود دختر همون حاج آقایی که تو پارچه فروشیش کار می‌کنه خود حاج آقا دلش میخواست رهی دامادش ...

وای چه دعوایی کردن 🤦🏼🤦🏼🤦🏼اوووفففف 

همش زیر سر نجمه بود عوضی😑😑😑

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیشب عروسیش بود دختر همون حاج آقایی که تو پارچه فروشیش کار می‌کنه خود حاج آقا دلش میخواست رهی دامادش ...

بدبخت از زن هم شانس نداره چقدر تحقیرش میکنن

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

کسی میدونه چرا جدا میشن ازهم؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

به نظرم رهی اخلاق نداره از این دختره جدا میشه

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

وای چه دعوایی کردن 🤦🏼🤦🏼🤦🏼اوووفففف همش زیر سر نجمه بود عوضی😑😑😑

فقط حاج آقاهه،میگفت کجا میری خواه،آبروریزی نکن😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

وای چقدر سر این سکانس خندیدم 🤣🤣🤣

یک عدد منتظر، در انتظار دیدن خط دوم پررنگ بیبی چک که زیر دو دقیقه ببینمش 🥲                                                                    خدایا ان شاءالله میشه من به زودی بچه ی خودمو که سالم و صالح و زیبا باشه به دنیا بیارم و به سلامتی و خوشی بغلش کنم؟ میشه بچه خودمو ببینم؟ دستاشو لمس کنم؟ بزرگش کنم خوب تربیتش کنم؟🥺🙏🏻    ان شاءالله من به زودی،یعنی همین سال ۱۴۰۴، به سلامتی و خوشی و به راحتی باردار میشم و جواب آزمایش خون بارداریم مثبت میشه و کلی خوشحال میشم و 9 ماه بارداری رو به سلامتی و خوشبختی و به راحتی می گذرونم چون من به لطف و مهربونی خدا امید دارم 💝 الهی آمین. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲🏻🌹🌸🌸💙💙.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین.     خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین زیاد بخواین و از یه طرف دیگه هم گفتی اگه صدام بزنین چیزی رو که بخواین بهتون میدم... حالا من امسال یه بچه سالم و صالح و باهوش، خوشگل و خوش قدم و پر روزی و با طول عمر زیاد، مهربون و صبور و سفید و یه خورده تپل میخوام ازت.بسم الله... ان شاءالله🥺. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤🎀🌹

اره 

میگم ناصر قصاب چه ادم حسابی شده بود 😂😂

باورم نمیشد

از اول به هم نمی‌خوردن. یکسره برادرزن هاش منت سرش میزارن واسه بی پولیش و داماد سرخونه بودنس

پدر زنش پیله بود،هی جاده صاف کن بود براش،زوری رفت خواستگاری انگار

دعوا سر چی بود؟چرا نجمه مگه چیکار میکرد

فتنه شد بود میخواست لجه رهی و خونواده عروس دربیاره رفت یه دعوا راه انداخت همه رو به جون هم انداخت