2777
2789
عنوان

مهمونی بگیرم توخونه پدر شوهر

227 بازدید | 24 پست

خانما لطفا راهنمایی کنید منو

خونم خیلی کوچیک اینجوری براتون بگم پذیرایی ام قد یه فرش 12 متری که دورش مبل چیدم

17 نفر مهمون دارم البته یبار دیگه ام اومدن خونم{مهمونی دوره ای} ولی خیلی موقع سفره انداختن معذب شدم چون جا نبود و شوهرمو دامادشون نشستن رومبل چیزی خوردن همسرم گفتن اینبار مهمونیو خونه باباشون بگیریم بی دردسر که اذیت نشی غذاهارو با میوه همه چی از خونه میبریم فقط مهمونی اونجا باشه  البته بگم که مادر پدرخودمم پیشم نیستنو من عروس شهرستان شدم

به نظرتون کار درستیه یا نه؟

اگه اهل حرف درست کردن نیستن روابطتون خوبه اره چه اشکالی داره

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اهل حرف درست کردن نیستن روابطتون خوبه اره چه اشکالی داره

مادر شوهر ندارم و پدرشوهرمم دوباره ازدواج کردن رابطه اشونم با من خوبه این خانم تو فکرم هست اگه اونجا گرفتم حتما جوری رفتار کنم که جای بحث نمونه

نمیدونممن باشم هرگز اینکارو نمیکنمچون میدونم بعدا منت میذارن سرم و توقع دارن صد برابر جبران کنم.شما ...

فکر نمیکنم اینجوری باشن به ظاهر ادمای خوبی هستن ولی چون باقاطعیت نمیتونم بگم اینجا تاپیک گذاشتم

فکر نمیکنم اینجوری باشن به ظاهر ادمای خوبی هستن ولی چون باقاطعیت نمیتونم بگم اینجا تاپیک گذاشتم

پس تا میتونی خونه خودت بگیر. زیر دین کسی نباشی

اتاقو مرتب کن چن نفرم سفره بنداز اتاق.

بنفشه🍃