2777
2789

من حالم خوب نیست مخصوصا رورا خسته شدم دیگه  شب خوبم روز حالم بده اخه نمیدونم برم پیش چ دکتری واقعا نمیدونم انگار مغزم پوشیدست نمیتونم بخونم یاد بگیرم انگار هواس پنجگانم هم ضعیف میشه اصن وقتی با بعضی مردم حرف میزنم حس میکنم یه فشاری میاد رو پشت چشام این موضوع اابته کم اتفاق میوفته بیشتز وقتی اتفاق میوفته ک  زیاد با طرف حرف بزنم و فقط من و یکی دیگه باشه ک که جمعی اصن ن کسی میفهمه چمه ن میدونم برم پیش کی چ دکتری والا بعضی وقتا میگم برم پیش دعا نویسی چیزی 

چون اخه میترسم برم دکتر بگم ردز حالم خوب نیست شب خوبم میترسم این حرفارو بزنم مسخرم کنه

این چ حال کوفتیه ک وقتی از خواب بلند میشم خوبم ولی بعد نیم ساعت میاد سراغم تا عصر دیگه بریدم دوست دارم کفر بگم دیگه خسته شدم هیچ امامی هم واسطه شفاعت نمیشه انگار 

هرچی بهشون میگم الان انگار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسردگی داری عزیزم من از تو خیییلی بدترم😔

نه افسردگی نداره . شمام افسردگی ندارید خودتونو درگیر داروهای اعصاب نکنید ترو خدا . هر چی هست جسمیه که متاسفانه خیلی مواقع چون سطح مشکل پایینه آزمایش هم نشون نمی‌ده 

اضطراب داری

هیشکی بجز خودت نمیتونه کمکت کنه 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

[QUOTE=369632499]مشکل پول 😭خدا انگار نمیبینه و روزی رو واسم تنگ کرده[/QUOTE بیمه نیستید ؟ برید جایی ...

ن میدونی در حدی هم نیست با بیمه چون بابام شغل داره ولی دیگه ب ما پولی نمیده درس حسابی

نه افسردگی نداره . شمام افسردگی ندارید خودتونو درگیر داروهای اعصاب نکنید ترو خدا . هر چی هست جسمیه ک ...

نه مشکل جسمی نیست 

مشکل تلقین و اضطرابه 

مشکل افکار منفیه 

پیش بینی منفی ، افکار منفی 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

نمیشه اضطراب اینطوری نیست ک روز بد باشم شب خوب

خب داری به خودت تلقین میکنی عزیزم 

من حالت عکس شما رو دارم روزها حالم خوبه شب موقع خواب حالم بد میشه