2777
2789
عنوان

من حالم خوب نیست نیست و اینو هیشکی ن میفهمه و ن درک میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 43 پست
نه مشکل جسمی نیست مشکل تلقین و اضطرابه مشکل افکار منفیه پیش بینی منفی ، افکار منفی

شاید این باشه ولی بعضی وقتا به خودم میام تا درگیرش شدم بدون اینکه بهش فکر کرده باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب داری به خودت تلقین میکنی عزیزم من حالت عکس شما رو دارم روزها حالم خوبه شب موقع خواب حالم بد میشه

اخه من تلقین کنم مگه قبلا اصن میدونستم چنین مشکلی وجود داره ک تلقین میکردم  من ک‌نمیدونستم چنین چی هست یهو پی بردم اینطوریم

خوب این چ نوع افسردگیه ک روز حالم بده شب خوبم

من جلسه اول که رفتم روانشناسم ازم پرسید دقیقا تو چه موقع از روز حالت بده چه ساعتی گفتم شبا حالم بهتر از روزه تست هم دادم معلوم وسواس فکری و افسردگی شدید دارم 

شاید این باشه ولی بعضی وقتا به خودم میام تا درگیرش شدم بدون اینکه بهش فکر کرده باشم

بله اضطراب داری و تلقین میکنی متاسفانه افتادی توی یه سیکل معیوب که داری اذیت میشی 

از حواس پنجگانه استفاده کن وقت هایی که حالت بده ، ذهن آگاهی خیلی مهمه ،نفس عمیق بکش آب خنک بخور 

ورزش کن 

برو کتابخونه 

کتاب بخون 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

اخه من تلقین کنم مگه قبلا اصن میدونستم چنین مشکلی وجود داره ک تلقین میکردم من ک‌نمیدونستم چنین چی ه ...

بله وقتی متوجه شدی که این مشکل بوجود اومده هر روز داری اینو به خودت تلقین میکنی 

من خودم این مشکل رو دارم عزیزم 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

من جلسه اول که رفتم روانشناسم ازم پرسید دقیقا تو چه موقع از روز حالت بده چه ساعتی گفتم شبا حالم بهتر ...

ابجی تا پیخوام خودم تنهایی برم خونه کسی مثلا خونه کسی یه شهر دیگه این فکرا میاد سراعم ک نکنه دیوونه شم نکنه نتونم درس رفتار کنم 

متوجه نشدم ینی چکاپم میدیم معلوم نیس؟😕

بله گاهی مشکل سطحش پایینه و تو آزمایش و راه های تشخیصی نشون نمی‌ده ولی بدن واقعا دچار اذیت و مشکل هست که خود فرد فقط می کشه مشکلاتشو و دیگران چون تشخیص‌های پزشکی چیزی نشون نداده به طرف انگ تنبلی . یا عصبی یا افسردگی میزنن

بله اضطراب داری و تلقین میکنی متاسفانه افتادی توی یه سیکل معیوب که داری اذیت میشی از حواس پنجگانه اس ...

کتاب نمیتونم تو این مواقع بخونم چون یادم میره انگار جون یادگیریم ضعیف میشه

ابجی تا پیخوام خودم تنهایی برم خونه کسی مثلا خونه کسی یه شهر دیگه این فکرا میاد سراعم ک نکنه دیوونه ...

وسواس فکریه دیگه 😔متاسفانه منم الان دوساله نتونستم حالمو خوب کنم هروزم بدتر میشم

بله وقتی متوجه شدی که این مشکل بوجود اومده هر روز داری اینو به خودت تلقین میکنی من خودم این مشکل رو ...

خوب قبلا جطور بوجود اومد قبلا ک اصن نمیدونستم چنین چی اصن وجود داره

مثلا چی تو بدن کم باشه این اتفاق میوفته؟

کمبود چیزی رو نمی گم . سطح مشکل رو میگم . مثلا کم خونی آدمو بی حال و کسل و بی حوصله می کنه ولی ممکنه سطحش اونقدر بالا نباشه که تو آزمایش نشون بده . برای همین همه انگ تنبلی و افسردگی و اینا به طرف میزنن

کتاب نمیتونم تو این مواقع بخونم چون یادم میره انگار جون یادگیریم ضعیف میشه

وقتی حواست پرت میشه و حالت بد میشه باید نفس عمیق بکشی و سعی کنی حواستو جمع کنی 

مثلا اون لحظه اطرافتو نگاه کنی چیا میبینی مثلا اون لحظه چی داری میشنوی چی داری لمس میکنی 

اخه من تلقین کنم مگه قبلا اصن میدونستم چنین مشکلی وجود داره ک تلقین میکردم من ک‌نمیدونستم چنین چی ه ...

تلقین نیست . من خودم یه دوره ای مشکل بدنی پیدا کردم چون ازمایش ها چیزی نشون نمی‌داد دکترا می گفتن از اعصابه و خودت باید به خودت کمک کنی