2777
2789
عنوان

من حالم خوب نیست نیست و اینو هیشکی ن میفهمه و ن درک میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 43 پست
خوب قبلا جطور بوجود اومد قبلا ک اصن نمیدونستم چنین چی اصن وجود داره

مث این که یه شخص بگه من سابقه کلیه و معده درد نداشتم چرا الان دارم 

خب شده دیگه الان به مرور زمان اتفاق افتاده 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون لحظه از نظرم مبهمه انگار یه مه جلوی مغزمع

بآید سعی کنی  

اینقدر تکرار کن تا بتونی 

به نظرم برو تراپی تا بدتر نشدی

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

باشه ممنون از کمکت

کارهایی که گفتم انجام بده حتما

خانم ها اونایی که مشکل اعصاب دارن نگید خودتون کمک خودتون کنید یه روانشناس میگفت فقط درکشون کنید و به صحبت هاشون گوش کنید و بگید تو میتونی از،پس این مشکلم بر بیای چون اگر میتونستن خودشون کمک خودشون کنن  رو نمیوردن به دکتر و دارو 

کی دلش میخواد افسرده بشه 

مثلا من افسرده بوده یکی میگفت پاشو برقص یکی میگفت برو باشگاه یکی میگفت مقصر خودتی تنبلی 

ولی درک نداشتن همه اینا رو کسی که افسرده هست نمیتونه انجام بده باید یه انگیزه بگیره که آدم افسرده سخت میشه بهش انگیزه داد 

دوست گرامی برو روانشناس اگر با صحبت حل شد چه بهتر اگر نه دارو هم داد بخور نگران نباش فقط که جسم مریض نمیشه الان شما روحتون مریض شده و احتیاج داره به آروم شدن از داروهای که هم داده نترس هیچ کدومشون مضر نیستن اگر طبق برنامه بری مثل همه داروهای دیگه

یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم 

فقط ذهن اگاهی یعنی چ از نظر تو میشه واسم یه تعریف کنی این ذهن اگاهی رو

گفتم که 

حواستو جمع کنه به چیزهایی که میبینی میشنوی لمس میکنه بد میکنی 

نفس عمیق

ممنون ابجی

خواهش میکنم 🌹🌹 فقط بگم نگران نباش الان تو این اوضاع هممون درگیر بیماری های اعصاب هستیم یکی کم یکی زیاد 

یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم