2777
2789
عنوان

اومدم قهرخونه بابام

156 بازدید | 12 پست

دوروزه اومدم سری قبل ک اومدم بچموکهیسالشه نداداینبار دادش بهم آوردمش بدون هزارتومن خرجی جوریکه خاهرم صب براش ی کیک خرید مشکلاتمون سرنزدیکی ووابستگیش ب خانوادشه حالای خونه نیمه کاره داریم زده ب اسم باباش معلوم نیس کی تحویلش بدن گفتم ب شوهرم یاخونه اجاره کن یامن خونه بابامم تاوقتیکه خونه تکمیل شه اگرم نمیتونه جداشه ازخانوادش طلاقم بده من راضیم مهریموبده

پسر وابسه به خانواده خیلی بده

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!

من نمیدونم بعضی اقایون چرا اینقدر بلانسبت بقیه خرن خوب خونه رو میزنه به اسم باباش خدای نکرده امشب یا فردا اتفاقی پیش آمد کنه خونه میفته توانحصار وراثت زحمت یه عمرش میره توجیب شوهر خواهر و زن داداشش سربچه خودش بی کلاه میمونه  !!!!!!اخه با چه منطقی اینکارو میکنن 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راضیم ب طلاق چون نمیتونم تحمل کنم این رفتاراشو خانوادم نمیذارن واسه طلاق

اگه میتونی یکم سیاست داشته باش کنترلش کن.تا جایی که میتونی تلاشتو بکن‌

اگه نشد با مهریه هم میتونی آدمش کنی.

برای طلاق گرفتن که مرحله ی آخره هم مهم نظر خودته نه خانوادت چون تو داری سختی میکشی

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!
اگه میتونی یکم سیاست داشته باش کنترلش کن.تا جایی که میتونی تلاشتو بکن‌اگه نشد با مهریه هم میتونی آدم ...

من الان نرفتم درخواستم بدم بابام ک هیچی سرش نمیشه میگه حق نداری بری دادگاه شوهرمم نمیره قهرزیادکردم وزودبرگشتم ولی این سری میخام برنگردم دیگه ببینم خانوادم چجورمیخان برم گردونن ازلح ایناهم‌شده برنمیگردم چون پشتم نیستن میگن هرجوری هست بساز

من الان نرفتم درخواستم بدم بابام ک هیچی سرش نمیشه میگه حق نداری بری دادگاه شوهرمم نمیره قهرزیادکردم ...

اگه درست نشد خودتم میتونی زندگیتو بسازی تنهایی.ولی سعی کن زندگیتو بسازی نه اینکه هرجور هست بسازی

اگه درست نشد خودتم میتونی زندگیتو بسازی تنهایی.ولی سعی کن زندگیتو بسازی نه اینکه هرجور هست بسازی

این سه سال پنج شیش بارقهرکردم اومدم خونه بابام هرسری باباس اومده دنبالم برگشتم خودشم گفته توهرجام بری سریع تایکی بیادبرمیگردی این سری میخام ب همه نشون بدم فرق داره گفتم خونه جدانمیگیری طلاقم بده

این سه سال پنج شیش بارقهرکردم اومدم خونه بابام هرسری باباس اومده دنبالم برگشتم خودشم گفته توهرجام بر ...

خب بنظرم قهر هم کار درستی نیست 

زیاد قهرکنی براش عادی میشه

خب بنظرم قهر هم کار درستی نیست زیاد قهرکنی براش عادی میشه

اینبارمیخام جدیش کنم میدونم خونه نمیگیره منم برنمیگردم ب اون خونه ک بیادبالاناهاری بخوره وبره پایین پیش مادرش ک دشمن منه تاشب بشینه