2777
2789

مثلا زنگ میزنه ب من درد دل میکنه 

همش ناراحتی های تکراری از بابام 

از وقتی بچه بودم همین کارو میکرد تا الان ک 26سالمه 

مغز خودمم خسته شده دیگ چیکا کنم 

بهش میگم بسه دگ قبول کن 

امروز اینقد حالم خوب بود 

باز صبحی زنگ زد هی پدرت اینکارو کرده اون کارو کرده 

منم دیگ واقعاااا کشش ندارم 

از بچگی همیشع تو همین بحثا بودم نمیفهمه

دلمم براش میسوزه 

گوه تو این زندگی 

بچه میخواستین سر قبر من ببرین

مادر منم تقریبا همینه

نباید این کارو بکنن ولی عادت کردن دیگه

مامان من که با ۷۰ سال سن تازه یادش افتاده میگه کاش ۴۰ سالم بود طلاق میگرفتم خخخخخ

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

حالا خودش زورگوی عالمه ها

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خودش زورگوی عالمه ها

ابگرمکنش خرابه شوهرم تو مغازه اش داره گفته میارم 

دستشون خالیه نمیتونن بخرن 

از صبح هی زنگ زده من قبلا داشتم از اینا بدرد نمیخوره جا تشکرشه

عزیزدلم هیچ خودتو ناراحت نکن

اون زن تنهاست کسیو نداره از رو تنهایی و بی کسی ب تو پناه میاره 

تا حالا ب خودت فکر کردی کمترین کاری که میتونی در حقش انجام بدی همین زنگ زدنا و شنیدن حرفای تکراریشه 

میدونم سخته و میدونم چقدر ذهن و روحتو خسته میکنه ولی بهترین کار اینه ک از ی گوش بشنوی و از ی گوش بدی بیرون 

یا حتی میتونی وقتی بهت زنگ میزنه با چندتا حرف محبت آمیز و چند تا سوال حواسشو پرت کنی مثلا

مامان امروز روزت چطور بود؟

راستی خاله ...دیدی؟

از اون دوستت چخبر؟

راستی مامان اینو برات تعریف نکردم....مثلا امروز فلان اتفاق افتاد 

اگرم دیدی حساسه فقط ب حرفاش گوش بده ب دروغم ک شده حق و ب اون بده 

بالاخره اونم دفعه ی اولیه ک داره این زندگیو تجربه میکنه 

نزار روحش بیشتر از این آسیب ببینه

قدر خودت و مهربونیاتم خیلی بدون عزیزدلم مرسی که تا الان قوی موندی و بارها و بارها حرفای تکراریِ مادرتو گوش دادی🥲❤️‍🩹

ابگرمکنش خرابه شوهرم تو مغازه اش داره گفته میارم دستشون خالیه نمیتونن بخرن از صبح هی زنگ زده من قبلا ...

وااای نگو که مامان من هر کاری شوهرم بکنه بازم طلبکاره

ما وضعمون بد نیست حالا نه خیلی پولدار معمولی رو به خوب

بعد مادرم میگه شما باید ما رو سفر میرید ببرید مهمون کنید!!!

وااای نگو که مامان من هر کاری شوهرم بکنه بازم طلبکارهما وضعمون بد نیست حالا نه خیلی پولدار معمولی رو ...

اخه مادرههههه تو نبری کی ببره دخترجون 

ی سفر کوتاه ک این حرفارو نداره 

برید خوش بگذرونید دور همم یچیزی بخورید ب همین خوشیای کوچیک قانع باشید 

قدرشونم خیلی بدونید

ممنون عزیزم اروم تر شدم💞

فداتشم ک در نهایت فقط خودت میتونی خودتو آروم کنی همیشه ام سعی کن روحت سالم بمونه تا جسمت روح مریض کله جسم و درگیر میکنه قشنگم پس اگه احتیاج داشتی باز بیا و با ما حرف بزن

اخه مادرههههه تو نبری کی ببره دخترجون ی سفر کوتاه ک این حرفارو نداره برید خوش بگذرونید دور همم یچیزی ...

باور کن بردم همه چی براش میخرم همه کار میکنم خدا شاهده نه به خاطر اینکه شوهرمه ولی باور کن خییییلی داماد خوبیه من شاغل نیستم هر چی بخرم واسه مادرم هیچی نمیگه

ولی توقع مادرم زیاده من که نمیتونم مثلا هر جا میرم بگم مادر و پدرم بریم مهمون ما...عزت مادر و پدرم از بین میره .ندار هم نیستن