2777
2789
عنوان

شوهر شکاک وبد دل😔😔😪

217 بازدید | 14 پست

اوووف بنظرتون شوهری که دیشب بش میگم دوهفته هست نرفتم باشگاه بخاطر مریضی پسرم الان ساعت ۷ صبح بالاسرم با یه نیش خنده میگه آره برو باشگاه هیکلت آماده کن واسه عید ومانتو شلواری بخری؟؟؟این کنایه و طعنه نیست🫥چرا قبلش نمیگفت همین دیشب که گفتم هیکلم بهم ریخت اینو بم میگه خسته شدم از دستش هوووف خدا😪😪😪کاش بمیرم اون شکاک وبددله بعدمن ناراحت بشم بم میگه مشکل روحی وروانی داری😔😔😔😔

شروع رژیم۱۰ آذر با گروه لاغری  خزان نارنجی😍وزن اولیه ۸۵🥲۸۳🔒۸۱🔒۷۹🔒۷۷🔒۷۵🔒۷۳🔒۷۱🔒۶۹🔒وزن هدف ۶۹💪💪💪خواستن توانستن  هست✌️✌️🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووووف چقد حساسی شما 

بعضی آقایون سادیسم دارن چون میبینن طرفشون از حرفشون ناراحت میشه بیشتر ادامه میدن 

شما از اول نقطه ضعف دستش دادی

اصلا واست مهم نباشه جونم

وقتی اینجوری گفت باید بخندی و بگی بله چرا که نه فقط برای عید بلکه برای همیشه میخوام خوشگل باشم😂

همه آقایون یه نمه بددلی رو دارن این خانوما هستن که به اون بد دلی دامن میزنن و از بین میبرنش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

عزیزم شکاک نیس 

حقیقت اینه که خدا گفته و زن باید پوشیده باشه

شما هیکلت درست کن ولی لباس پوشیده برا بیرون بپوش

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

چیزی نگفته که

هووووف نمیدونی کلا یه چیزی بش بگم فرداش با طعنه وکنایه بم میگه😪😪

شروع رژیم۱۰ آذر با گروه لاغری  خزان نارنجی😍وزن اولیه ۸۵🥲۸۳🔒۸۱🔒۷۹🔒۷۷🔒۷۵🔒۷۳🔒۷۱🔒۶۹🔒وزن هدف ۶۹💪💪💪خواستن توانستن  هست✌️✌️🥰

عزیزم شکاک نیس حقیقت اینه که خدا گفته و زن باید پوشیده باشهشما هیکلت درست کن ولی لباس پوشیده برا بیر ...

چه ربطی به پوشش داشت😑😑😑😑😑

اووووووف چقد حساسی شما بعضی آقایون سادیسم دارن چون میبینن طرفشون از حرفشون ناراحت میشه بیشتر ادامه م ...

حساس نیستم با دوتا بچه اجازه تنها بازار رفتن ندارم😔اجازه رانندگی ندارم الان پنج سال گواهینامه دارم یه باشگاه میرم همش تحت کنترلم 😔😔بخدا خسته شدم کلا این حرفاش با کنایه

چه ربطی به پوشش داشت😑😑😑😑😑

عزمزمه لباسی که بخاد اندام خوشگلتون تو رو به چشم بیاره خوب نیس

مگه نمیگین مانتو شلوار بپوشی بهت بیاد خب خیلی خوبه ولی حقیقت اینه باید بیرون و جلو نامحرم طوری نباشه اندام و هیکلت زیبات مشخص باشه

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

حساس نیستم با دوتا بچه اجازه تنها بازار رفتن ندارم😔اجازه رانندگی ندارم الان پنج سال گواهینامه دارم ...

حق داری 

سخته واقعا 

احتمالا سن ات کمه 

جامعه هم داغونه ؛ مردها میترسن 

البته خود آدم خوب باشه کسی با آدم کاری نداره

حساس نیستم با دوتا بچه اجازه تنها بازار رفتن ندارم😔اجازه رانندگی ندارم الان پنج سال گواهینامه دارم ...

خب آخه دلیل این رفتار چیه 

شما چرا میپذیری؟ با دوتا بچه اجازه نده تنها بیرون بری؟ 

من اینو توهین به خودم میدونم 

اگر همسرم اینجوری بود گاش میفتاد ازش شکایت میکردم 

حق نداره شک اینجوری بکنه 

باهاش صحبت کن ببرش مشاور باهاش صحبت کن 

چیزی نیست که نشه کاریش کرد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

خب آخه دلیل این رفتار چیه شما چرا میپذیری؟ با دوتا بچه اجازه نده تنها بیرون بری؟ من اینو توهین به خو ...

😔😔😔هی خواهر دلم خونه کاش خدا بکشمم راحت شم بدون هیچ دعوا ودردسری