2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم اینجور فکر نکن، تو دنیا هیچکس حتی یک هزارم تو نمی تونه جای تورو برای پسر قشنگت پر کنه، ...

این روزا پرخوری عصبی هم گرفتم منی ک ب زور ۶۰ کیلوبودم شدم نزدیک ۹۰ تاپیکای قبلموبخون...اصن رو هیچ چیز کنترل ندارم هیج قرصی هم علاج من نیس

نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)

نه تازه زایمان نکردم از شوهرم هم ۴ سالی هس جداشدم تنهام بابچم مادر هم ندارم اختلال شخصیت مرزی هم دار ...

نه بابا این طوریام نیست ،خودتو دوست داشته باش ،صد درصد اگه اراده کنی همه چیز درست میشه،استاد روانشناسی مون می‌گفت هیچ آدم معمولی وجود ندارن که روح و روانش مشکل نداشته باشه همه ما مشکل داریم ولی بعضی ها خودشون متوجه نیستن اصلا که خیلی بده .همین که مشکلاتت می دونی یعنی نصف بیشتر راه رفتی و می تونی حلش کنی .مطمئن‌ باش هر آدمی توان تغییر داره

عزیزم بنظرم حتما پیش یه روانشناس خوب هم برو در کنار روان پزشک، دارو درمانی به تنهایی کافی نیست

چرت و پرت میگن روانشناسا بخدا حوصله حرفای تکراریشونو ندارم

دختر خوب ول کن این چرندیات اناتازی نمیدونم چی چیو برو صفحه قران و بخون ببین خدا چی میگه خدا میگه لا ...

مرسی امشب باهام ح زدی عزیزم دلم یکمی خالی شد برا پسرم دعاکن لطفن

این روزا پرخوری عصبی هم گرفتم منی ک ب زور ۶۰ کیلوبودم شدم نزدیک ۹۰ تاپیکای قبلموبخون...اصن رو هیچ چی ...

عزیزم باید کمک بگیری، کمک گرفتن خجالت نداره، لطفا اگه امکانشو داری اولویتتو بذار که یه روانشناس خوب در کنار دارو درمانی پیدا کنی، خواهش میکنم مواظب خودت باش