2777
2789
خب چرا حیف نیس نمیخواهی بزرگش کنی مدرسه بفرستیش دومادش کنی میدونی اگه نباشی هیچوقت نمیتونه از ته دل ...

من نباشم زندگی اینم بهتره یع مادر عصبی روانی افسرده میخادچیکار

نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ته دل ارزوی مرگ دارم دلمم نمیخاد دستم ب خون خودم الوده بشه

افسردگی هست قطعا ،عاملش چیه تازه زایمان کردی ؟شوهر بدی داری ؟دیگران آزارت میدن ؟هر کدوم از اینا باشه قابل حل هست فقط خودت میتونی حال خودت خوب کنی به خدا پناه ببر اون حلش می کنه فدات شم .دکترا میگن حتی اگه الکی بخندی مغزت نمی فهمه و‌هورمونی ترشح می کنه که افسردگی و حال بد از بین می‌ره ،عشق ورزیدن هم حالت خوب می کنه اونم هورمون خوب ترشح می کنه از عشق ورزیدن به گیاه گرفته تا بچه و....ولی بهترینش عشق ورزیدن به خداست 

نه شوق ادامه هس ن حوصله نه صبرشدلم میخادبمیرم برم پیش مادرم

خدا رحمتشون کنه 

به این فکر کن که اگه تو هم نباشی بچت این آرزو رو میکنه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

افسردگی بعد زایمان گرفتی برو دکتر بهت قرص میده حالت خیلی خوب میشه

۵ ساله زایمان کردم دکتر هم رفتم مشکلمم میدونم چیه قرصم تا دلت بخاد خوردم...درمان من اتانازی هس ینی به مرگی ..مرگ خود خواسته. جوش پسرمومیزنم کسیونداره

من نباشم زندگی اینم بهتره یع مادر عصبی روانی افسرده میخادچیکار

خواهش میکنم اینجور فکر نکن، تو دنیا هیچکس حتی  یک هزارم تو نمی تونه جای تورو برای پسر قشنگت پر کنه، یا یک هزارم تو دوستش داشته باشه، تو همه ی دنیاشی عزیزم

افسردگی هست قطعا ،عاملش چیه تازه زایمان کردی ؟شوهر بدی داری ؟دیگران آزارت میدن ؟هر کدوم از اینا باشه ...

نه تازه زایمان نکردم از شوهرم هم ۴ سالی هس جداشدم تنهام بابچم مادر هم ندارم اختلال شخصیت مرزی هم دارم یه ادم بی لیاقت عصبی بی عرضه...

۵ ساله زایمان کردم دکتر هم رفتم مشکلمم میدونم چیه قرصم تا دلت بخاد خوردم...درمان من اتانازی هس ینی ب ...

عزیزم بنظرم حتما پیش یه روانشناس خوب هم برو در کنار روان پزشک، دارو درمانی به تنهایی کافی نیست

مامانا هرچی باشن یه نفرن چطور دلت میاد اینو برو بچتو بغل کن بوسش کن رون ها شو بو کن

اینقد سرش داد بیدادمیکنم بچمم ازم متنفره خدامنولعنت کنه دست خودم نیس

۵ ساله زایمان کردم دکتر هم رفتم مشکلمم میدونم چیه قرصم تا دلت بخاد خوردم...درمان من اتانازی هس ینی ب ...

ول کن حرف این دکترا رو خوبه قدیم این چیزا نبود اسم میزارن سر هرچی فک کنی مشکل داری جمع کن خودتو برو بچه تو بغل کن شوهرتو محبت کن