2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باید کمک بگیری، کمک گرفتن خجالت نداره، لطفا اگه امکانشو داری اولویتتو بذار که یه روانشناس خوب ...

چه دل مهربونی داری نه منو میشناسی نه هیچی‌نگرانم شدی امشب بعد مدت ها رفتم خونه مادر بزرگم رفتارشون باهام‌مثل‌حیوون بود منو هنوزم مقصر مرگ دخترشون میدونن مادرم سر زای‌من. فوت کرد تاوانشومن دارم پس میدم

نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)

چه دل مهربونی داری نه منو میشناسی نه هیچی‌نگرانم شدی امشب بعد مدت ها رفتم خونه مادر بزرگم رفتارشون ب ...

عزیزم بذار به حساب نااگاهی و نفهم بودنشون، تو یادگار دخترشونی و اونا انقدر جاهلن که یه همچین برخورد و طرز تفکری دارن، غصه نخور عزیزم، انرژی و حواستو بذار رو خودتو و پسر قشنگت، مراقب خودت باش و اینم بدون که تو همه ی دنیای پسرتی ، بخاطر خودت و اون زندگی کن، کمک بخواه و مراقب خودت باش 

عزیزم بذار به حساب نااگاهی و نفهم بودنشون، تو یادگار دخترشونی و اونا انقدر جاهلن که یه همچین برخورد ...

مرسی عزیزم وقتتو گذاشتی باهام حرف زدی شاید دیگ هیچوقت نیام سایت وتاپیک نذارم خوشحال شدم امشب باهات هم صحبت شدم مهربون خدانگهدار

نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)

مرسی عزیزم وقتتو گذاشتی باهام حرف زدی شاید دیگ هیچوقت نیام سایت وتاپیک نذارم خوشحال شدم امشب باهات ه ...

عزیزم منم همینطور ، برات بهترینارو آرزو میکنم، مواظب خودت و پسر گلت باش، امیدوارم این روزای سخت و پشت سر بذاری ، بهم قول بده که مراقب خودت باشی و کمک بگیری، در پناه خدا عزیزم❤️