2777
2789

بچه ها لطفاراهنمایی کنید هرکی تجربه یاعلمشوداره

من ۴۰روزه ک خواهرموازدست دادم دیشب خواب دیدم انگشت اشارشونشونم داد (ینی قده بند انگشتش)گفت دلم شده اینقدواست‌منم درجواب گفتم خوبه تواینقده ولی من دلم ی ذررررررره شده واست🥺😔بعدم لپاش قشنگشو بوس کردم

الهی خدای مهربون خونوادتونوحفظ کنه هرکی بلده بگه

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

خدا رحمتش کنه

خیلی متشکرم

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتشون کنه، این طبیعیه که وقتی یه عزیزی فوت میکنه، به خاطر اینکه زیاد فکر میشه درموردشون، خوابشون زیاد دیده میشه. شما هم چون زیاد فکر میکنید، خواب خواهر کوچولوتون رو زیاد میبینید، همشون ممکنه تعبیر نداشته باشه.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
خدا رحمتشون کنه، این طبیعیه که وقتی یه عزیزی فوت میکنه، به خاطر اینکه زیاد فکر میشه درموردشون، خوابش ...

خدابیامرزع اموات شمارو