من نمیدونم چرا روزی دوبار خونه رو مرتب میکنم اما بین اش خونه بهم ریخته هست..یه دختر۳ساله هم دارم که تو کل فضای خونه اسباب بازی هاش رو میاره هرچی بهش میگم بعد بازی اسباب بازی رو ببره اتاقش فایده نداره
خدا جونم همیشه توکلم بر توست😍 شکر به خاطر همه چیز😍
ایده ندارید واسه مرتب شدن؟نصف اسباب بازی هاش رو تو کمد دیواری گزاشتم..
من تنها کاری که میکنم اما همیشه جوابگو نیست،چنین میباشد که میگم تا قبلی ها رو جمع نکنی،اسباب بازی بعدی رو نمیدم که بازی کنی یا با شوخی و بازی از خودش در جمع کردن وسائلش کمک میگیرم.
دختر منم خودش برمیداره،ولی وقتی ببینم بیش از حد شلوغ کاری کرده،جلوش می ایستم و میگم باید اینها رو جمع کنی تا دوباره اجازه بدم اسباب بازی برداری.اسباب بازی هاش دم دستش هست،به جز چندتاییش که خرده ریزه زیاد داره و تو جعبه اش هست و خودم باید براش بیارم.دخترم حتی به کاسه و بشقاب منم رحم نمیکنه،بعضی وقتها اونها هم از کابینت برمیداره بازی میکنه.البته اجازه میگیره و میدونه فقط اجازه داره مثلاً با اون دو تا بشقاب یا لیوان پلاستیکی بازی کنه
اوووف خونه رو نگو ک دلم خونه.من ک احساس ی ربات بودن بهم دست داده.ی ربات تمیز کننده همین.کاش پسر من هم فقط اسباب بازیهاشو میریخت انقدر بیسکوییت و برنج دستش میگیره ک روزی س بار جاروبرقی میزنم باز هم یهو جیغش درمیاد میبینم ی تیکه نون یا برنج سفت رفته کف پاش.نگید صندلی غذا ک داره.سفره میندازم نمیشینه.میخواد غذاشو خودش بخوره.ماشین ظرفشویی رو ی ماهه خالی نکردم تا روشن میکنم خاموش میکنه یا خودش انقدر خاموش و روشنش میکنه هر دفعه درشو باز میکنم پر آبه.یکی از تفریحاتش اینه ک لباسها و پوشکاشو دربیاره بریزه وسط هال
من تمیزی و شست و شوی دستشویی و جارو گردگیری رو هفته ای یکبار،نهایت دوبار انجام میدم.ولی تا حد ممکن سعی میکنم وسایل رو همان روز سرجاشون جا بدم.اینجور خانه ام تو چشمم بیشتر مرتب نشان میده.