2777
2789
عنوان

خسته شدم از تمیز کردن خونه😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1581 بازدید | 55 پست
عزیزم به نظر من اول باید یه نظم کلی به خونه بدین هرچیزی رو یه جای خاصی براش تعیین کنین اسباب بازی ها ...

یع تعداد کم گزاشتم کمدش همونا رو همه رو باهم برمیداره..دیگه خودم خسته میشم..بعد نهار و بعد شام خونم بهم ریختس..

خدا جونم همیشه توکلم بر توست😍 شکر به خاطر همه چیز😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه های شمام اینجوریه؟من ارامش ندارم تو چنین وضعیتی..اگر مهمون سرزده بیاد ابروم رفته..چند بار هم پی ...

من بدون بچه ام خونم  بمب زدس دیگه  وای به حال شما

ﺍﺯ ﭘﯿﮑﺎﻥ ۵۷ ﮐﻪ ﯾﮏ ﭘﺴﺮ 5 ﺳﺎﻟﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻭ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺳﺒــﻘﺖ ﮔﺮﻓﺖ , ﻣﺎﺷﯿﻦِ ﺑﺎﺑﺎﯼ ﺍﻭﻥ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻣﺎﺷﯿﻨﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺗﻨﺪﺗﺮ ﻣﯿﺮﻩ ...
ایده ندارید واسه مرتب شدن؟نصف اسباب بازی هاش رو تو کمد دیواری گزاشتم..

ببین گلم هفته ای یه روز کارهای سخت رو انجام بده مثل شستن سرویس ها و برق انداختن سرامیک ها و ....

در طول روز هم سعی کن هر کاری رو همون لحظه انجام بدی مثلا من یه قانونی دارم که تا چیزی رو که برداشتم سر جاش نذارم چیز دیگه ای برندارم

ایده ندارید واسه مرتب شدن؟نصف اسباب بازی هاش رو تو کمد دیواری گزاشتم..

من تنها کاری که میکنم اما همیشه جوابگو نیست،چنین میباشد که میگم تا قبلی ها رو جمع نکنی،اسباب بازی بعدی رو نمیدم که بازی کنی یا با شوخی و بازی از خودش در جمع کردن وسائلش کمک میگیرم.

من صبح تمیز میکنم خونه رو دوست دارم تا شب تمیز بمونه..اما غروب باز باید مرتب کنم..و اخر شب باز بهم ریختس..بخوام همیشه مرتب باشه باید دایم الفعال باشم😂

من تنها کاری که میکنم اما همیشه جوابگو نیست،چنین میباشد که میگم تا قبلی ها رو جمع نکنی،اسباب بازی بع ...

اخه خودش میره برمیداره.

ببین گلم هفته ای یه روز کارهای سخت رو انجام بده مثل شستن سرویس ها و برق انداختن سرامیک ها و .... در ...

این قانون خوبه اما انرژی واسم نمیمونه که انجامش بدم..وقتی می بینم پشت سرم یه وروجک داره بهم میریزونه..

اخه خودش میره برمیداره.

دختر منم خودش برمیداره،ولی وقتی ببینم بیش از حد شلوغ کاری کرده،جلوش می ایستم و میگم باید اینها رو جمع کنی تا دوباره اجازه بدم اسباب بازی برداری.اسباب بازی هاش دم دستش هست،به جز چندتاییش که خرده ریزه زیاد داره و تو جعبه اش هست و خودم باید براش بیارم.دخترم حتی به کاسه و بشقاب منم رحم نمیکنه،بعضی وقتها اونها هم از کابینت برمیداره بازی میکنه.البته اجازه میگیره و میدونه فقط اجازه داره مثلاً با اون دو تا بشقاب یا لیوان پلاستیکی بازی کنه

اوووف خونه رو نگو ک دلم خونه.من ک احساس ی ربات بودن بهم دست داده.ی ربات تمیز کننده همین.کاش پسر من هم فقط اسباب بازیهاشو میریخت انقدر بیسکوییت و برنج دستش میگیره ک روزی س بار جاروبرقی میزنم باز هم یهو جیغش درمیاد میبینم ی تیکه نون یا برنج سفت رفته کف پاش.نگید صندلی غذا ک داره.سفره میندازم نمیشینه.میخواد غذاشو خودش بخوره.ماشین ظرفشویی رو ی ماهه خالی نکردم تا روشن میکنم خاموش میکنه یا خودش انقدر خاموش و روشنش میکنه هر دفعه درشو باز میکنم پر آبه.یکی از تفریحاتش اینه ک لباسها و پوشکاشو دربیاره بریزه وسط هال

پدرم که رفت شهر خالی شد پدر مگر تو چند نفر بودی

من تمیزی و شست و شوی دستشویی و جارو گردگیری رو هفته ای یکبار،نهایت دوبار انجام میدم.ولی تا حد ممکن سعی میکنم وسایل رو همان روز سرجاشون جا بدم.اینجور خانه ام تو چشمم بیشتر مرتب نشان میده.

دختر منم خودش برمیداره،ولی وقتی ببینم بیش از حد شلوغ کاری کرده،جلوش می ایستم و میگم باید اینها رو جم ...

باید جدی این روش رو امتحان کنم