2777
2789
عنوان

خسته شدم از تمیز کردن خونه😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1581 بازدید | 55 پست
بذار آخرای هفته یه دفه ای تمیز کن همه جا رو .. بچت کوچیکه خب به هم میریزه .. اینجوری خیلی خسته میشی

نمیتونم تحمل کنم..دقیقا روزی دوبار تمیز میکنم..دوست دارم منظم تر باشم دخترم هم نظم یاد بگیره

خدا جونم همیشه توکلم بر توست😍 شکر به خاطر همه چیز😍

منم همش مشغول مرتب کردنم، آخرم خونم شهر شامه...بدبختی اینه با مادرشوهر تو یه ساختمونیم هر وقت میاد بالا آبروم میره.

اتاقمونم چون بزرگه و وسایل خودمو و بچه هام توشه و فضای کمد دیواریش خیلی کمه واقعن بهم ریخته به نظر میرسه

ای کاش خونه بخریم دیگه🙂

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه های شمام اینجوریه؟من ارامش ندارم تو چنین وضعیتی..اگر مهمون سرزده بیاد ابروم رفته..چند بار هم پی ...

عزیزم به نظر من اول باید یه نظم کلی به خونه بدین هرچیزی رو یه جای خاصی براش تعیین کنین اسباب بازی ها رو به چند قسمت تقسیم کنین و هر ماه یه بار فقط یه قسمت رو بزارین در دسترس و بقیه رو جمع کنین بزارین تو انباری 

من خودم بچه ندارم و مشکلی ندارم ولی خیلی ها هستن تو اطرافیانم که با وجود دو تا بچه همیشه خونشون تمیزه

وااای دقیقا منم مشکلم همینه هرچی مرتب و تمیز میکنم سر یه ثانیه بهم میریزه ، شیرشو میریزه رو فرش بیسکوئیتو میگیره و فرار میکنه .... خودمم اصلا نشستن تو اون وضعیتو دوست ندارم همش کار دارم ... خسته شدم دیگه 😣😣😣😣اگه راه حل پیدا کردی به منم بگو

خونه های شمام اینجوریه؟من ارامش ندارم تو چنین وضعیتی..اگر مهمون سرزده بیاد ابروم رفته..چند بار هم پی ...

منم دقیقاً شرایط شما رو دارم که تو پست اول توضیح دادی.