2777
2789
عنوان

خیانت زن شوهر دار

379 بازدید | 20 پست

واقعا بنظرتون زنایی ک با وجود شوهراشون خیانت میکنن دلیلشون چیه؟اونم با ی پسر مجرد مثلا واقعا انگیزشون چیه؟

خاهشا پربازدید کنین ی همچین کسی پیدا شه جواب منو بده من دارم دیوونه میشم 

دلتنگ ؛)🖤

مریضن 

بعضیاشون شخصیت مرزی دارن

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن تشنه محبت و توجه از طرفی تو یه سنی میل جنسیش میره بالا که شوهرش از پا افتاده برای همین جذب یکی دیگه مخصوصا جوون تر از خودش میشه چه بسا هستن زنایی که عاشق شوهراشونن ولی اینقدر سردی میبینن که دنبال گرمای یکی دیگه میرن

به توچه اخه. هر کسی تو قبر خودشون میزارن

بی تربیت 

زن خودت یا خواهرت  هم اینجوری کنه پس به تو ربطی نداره

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲