2777
2789

کلی پول دادم پس هم نمیگیره گفت اینارو ۴ماه استفاده کن بعد ۴ماه باید دوباره بگیرم چه اشتباهی کردم اشکم داره درمیاد😭😭اگه جواب نده چی کلی هزینش میشه

تروخدا بگید چه کار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا گرفتی؟ آن لاین شاپ؟

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

عزیزم عوض اینکه ناامید باشی از همون اول بگی جواب نمیده و پشیمون باشی و ... با دل خوش استفاده کن ایشالا جواب مبگیری چرا انقد بدبینی.بعدشم کارای زیبایی همینه دیگه باید ادامه بدی یهو وایت معجزه نمیشه ک.اصن شاید حالا جواب داد با یبار استفاده اگر هم کامل جواب نداد تا چهار ماه بعد خداوکیله ناراحتی نداره ک

حالا ان شاءالله پس بگیرن ولی این فروشنده ها به بدبختی مشتری جذب میکنن هیچوقت پس نمیگیرن فقط پول رو میشناسن 

«چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد» 
عزیزم عوض اینکه ناامید باشی از همون اول بگی جواب نمیده و پشیمون باشی و ... با دل خوش استفاده کن ایشا ...

میترسم نتیجه نگیرم بخدا خیلی گرونه میرفتم لیزر میکردم به صرفه تر بود 😭😭😭😭