2777
2789

وقتی سه سال با کسی هستید و می‌فهمید اونقدر ک باید دوسش ندارید و واقعا میفهید انتخابتون چندان درست نبوده وقراره دوماهه دیگه بیاد خواستگاری تون چی کار میکردین انگار مجبورم ادامه بدم چون اون هیچ جوره حاضر نیس ولم کنه حتی چندباری تهدیدم کرده ک برم باکس دیگه یه بلایی سرم میاره چون ب قول خودش نمیتونه منو با هیچکس ببینه 

اینم بگم این آقا دوسال پیش دوبار بهم  خیانت کرده و من بخشیدش چون دوسش داشتم ودیگه هم تکرار نکرده اما الان انگار نگاهم فرق کرده و اگه ب عقب برگردم  نمیبخشیدمش وکات میکردم 

جای من بودین چیکار میکردین نمیگم دوسش ندارم دارم

ولی اونقدر ک لازمه دیگه دوسش ندارم اونقدر ک بخوام براش بجنگم دوسش ندارم 

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترهلاکویی میگه اگه حتی شب عروسی تم حس کردی اشنباه کردی یه تاکسی بگیر برگرد 

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

تحمل؟؟؟؟ 

مجبور ب تحمل ادمی که بهش تعهدی نداری نیستی اون اگه دوست داشت بهت خیانت نمیکرد اونم دوران اتشین عشقو عاشقی دو روز دیگه ازدواج کردین عادی شدین واسه هم بدترشو میکنه تهدیداشم مدرک کن ببر شکایت کن خودتو‌بدبخت نکن لطفا 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

منم بخشیدم ولی کاش نمیبخشیدم 

امروز زنگ زدم بهش نزدیک یه ساعت گوشیش اشغال بود 

گفتم کی بود گفت دوستم سروش 

گفتم اسکرین بده ببینم راست میگی نداد

گفت بهم اعتماد نداری لزومی نداره اسکرین بدم

دوباره رکب خوردم ازش🥲❤️‍🩹

من چقدر خرمممم آخه😭😭😭😭

توام مواظب باش دختر مطمئن باش دوباره تکرار میکنه

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

چرا گذاشتی اینقدر ادامه پیدا کنه؟طرف گناه داره قبل از اینکه اینقدر جدی میشد تموم میکردی

انگار بچه بودم الان بزرگتر شدم الان دارم فکر میکنم رو چه حساب خیانتشو بخشیدم الان پشیمون ک بخشیدم این یعنی نگاهم کلا عوض شده الانم دوسش دارم اما ن خیلی نه مثل گذشته

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

میفهمم چی میگی یه تایمی از سر احساسات بخشیدی الان عقلت بیدار شده 

بنظرم جلو ضرر رو هر جا بگیری منغعته 

نزار بعد ازدواج بکی کاش همون موقع تمام میکردم چون طلاق  خیلی سخت تره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀