2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 12700 بازدید | 114 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی اگه خیلی لختی نیس لباسش گیر نده

بی خیالش باش همسرت به آبجیش مطمین باش اونقدر توجه نمیکنه

دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم  زیر 22 سال ازدواج نکنین  .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و   ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی  و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته

مسلما ناراحت نمیشم چون خودم جلوی برادرم و پدرم همیشه با تاپ و شلوارک یا پیرهن کوتاه بودم

اتفاقا تعجب میکنم اونا چرا خودشونو میپوشونن شاید چون ناتنی هستن

برادرم مگر مریض جنسیه

البته خواهر شوهر شما فک کنم بیشتر چندش میشه چون کی ساپورت خالی و نازک میپوشه با لباس کوتاه اخه؟ مگه ساپورت مال زیر دامن یا سرافن و پیرهن نیست یا نهایت یه تونیک؟ 

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
من مادر شوهرم خیلی بد لباس میپوشه دامنا کوتا ک وقتی میشینه تمام لباس زیرش معلوم میشه شوهرم حتی خجالت ...

چه مادر شوهر باحالی ,فکر میکردم همه مث مادر و مادرشوهر من از اون شلوار گل گلیا میپوشن که دو نفر دیگه هم توش جا میشه😁

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

در شان یه خانم نیست جوری لباس بپوشه که لباس زیرش پیدا باشه چه حضار زن باشن چه مرد چه محرم باشن چه نا محرم

اما من از دیدنش زجری نمیکشم... چون شوهرم آدمی نیست که با دیدن پوشش دیگران حس نامربوطی بهش دست بده

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

منم بدم میاد خواهرشوهرم لباس ناجور بپوشه.یکی ازخواهرای شوهرم خوشتیپه همیشه هم که میاد خونه مادرش وماهم هستیم میبینم باتاپ وساپورت و.. قیافشم خوبه لامصب.خخخخخ.ولی بنظرم زشته باید احترام گذاشت بالاخره داداششم یک مرده امام که نیست.مخصوصا اگه پسره مجرد باشه خیلی باید رعایت بشه

من خواهرشوهرندارم مادرشوهرمم كه كلاًجلوي پسراش هم روسري سرميكنه تا حالا جز خودم هيچ زنيو نديدم جلو شوهرم بدون روسري بگرده ولي خودم فكرميكنم اگرهم چنين چيزي بود ناراحت نميشدم چون خواهربرادرن ديگه به خواهر خودش كه نميتونه نظر داشته باشه،خودمم جلوي داداشم سعي ميكنم رعايت كنم چون خودم معذب ميشم ولي اگر زنداداشم بخواد راجع به اينطور چيزي اظهارنظر كنه ديگه نگاهش هم نميكنم

اللهم صَل علي محمد وآل محمد

خود ادم توی پوشش باید حیا داشته باشه شیک بودن به لباس مناسب پوشیدنه به نظرم حالا چه جلوی پدر و برادر چه جلو نامحرم ملکه انگلیس درسته پیره ولی جوونیاشم کت و دامن و خیلی شیک پوش بوده پوشش مناسبه کشورشه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

من شوهرم با زنداییش روبوسی هم میکنن ناراحتی نداره ک هم سن هم هستن 

بابا خواهرم لعنت بفرست ب شیطون شما نبودی ولی اون دوتا خواهر برادر بودن ....اون زمان ک تو نبودی شوهرتم مجرد بوده تازه خواهرش همینجوری میگشته تو چشمشون عادیه

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
هر چی بیشتر گیر بدم بدتر میکنه :(  ولی مشکل پوششی فکر کنم سخت تره

خواهر زاده ي شوهزم سالي يك بار مياد با شوهرم بازي ميكنن بغلش ميشينه شوهرم بوسش ميكنه من حسوديم ميشه ولي نميتونم چيزي بگم

سيزده سالشه ولي دوران نامزدي به شوهرم ميگفت ديگه منو بغل نكن شايد سرمه جون بدش بياد من خاك بر سر گفتم نه عزيزم چرا بدم بياد همه دايي ها بچه خواهرشون رو دوست دارن

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!