2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 12701 بازدید | 114 پست

نه والا خواهرش که هیچی زنای تو خیابونم جلوش لخت بشن ناراحت نمیشم. به خودشون ربط داره دلیلی نداره ناراحت بشم. در ضمن تن و بدن خودم از همشون قشنگتره  

دخترم تمام زندگی من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه شوهرت بهش یه بار به شوخی بگه یه کم لباسای پوشیده تر بپوش این لختی پختی ها چیه

خجالت بکش

اگه خودت چیزی بگی هم به نظرش غد و مغزفندقی میای هم باهات بد میشه حتی شاید به شوهرت حرفی بزنی که دعواتون بشه

خدایی خواهرشوهر من مذهبی نیس ولی جلوی شوهرم روش نمیشه تی شرت یقه باز بپوشه

توی عروسیم هم موقعی که شوهرم بود یه شال روی شونه هاش انداخته بود بعد که رفت برداشتش

دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم  زیر 22 سال ازدواج نکنین  .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و   ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی  و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته
شوهرت نظرش چیه راجع به پوشش خواهرش؟

من چون ساپورت ميپوشم البته خيلي لاغرم اصلا توتنم اونطور كه اون ميپوشه نيست اونم ميپوشه يعني من هرغلطي كنم اونم ميخا كنه 

من خانمم نام کاربریم تغییر نمیکنه:(

نه ناراحت نميشم شوهرم مگه حيوونه ب خواهرشم نظر داشته باشه  مگه برادر من  ب من نظر داره وا ...

منظور استارتر نظر داشتن نيست.منظورش حجب و حياست كه پرده ش بين خواهر. و برادر از بين نره

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!

من براشوهرم ميپوشم مجرديم بخدا هفته اي يك بار لباس عوض ميكردم اونم لباس گشاد ميپوشيدم بدبختيم اينه شوهرم نگاه ميكنه ميدونم كه برادر به خواهرنظر نداره ولي من بدم مياد

من خانمم نام کاربریم تغییر نمیکنه:(

قاطی میکنم من.ینی چی؟؟؟؟؟انقد بدم میاد از اینجور آدما.بابا خودتو جمع و جور کن دگ.

خواهر شوهر من اوندفه ب بچش تو اتاق شیر میداد شوهرم میخاس بخابه میرف اتاق گفتم آبجی اونجاس شیر میده خواهرشوهرم از اونور گف عب نداره بیا این خواس بره گفتم نرو معذب میشه گف ن من روم اینوره اینم رف اتاق اما تا چن ساعت با دوتاشونم سرسنگین بودم بیخود میکنه خودشو میریزه بیرون