2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 12701 بازدید | 114 پست
من جلو داداشم و بابام تونیک و شلوار میپوشم و روسری هم سرم میکنم گاهی اوقات از گرما شاید روسری بردارم ...

شما زیاد روی میکنی دیگه روسریییی

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خواهرشوهرم متاهله یه بار یه مانتو کوتاه خرید واقعا زشت بود داداشاش یه ابروریزی ره انداختن که نگو شوهرشم هیچی نمیگفت حتی بچه شیر میداد بهش گیر میدادن شوهر شما چطور هیچی نمیگه؟

😏😏
من شوهرم با زنداییش روبوسی هم میکنن ناراحتی نداره ک هم سن هم هستن  بابا خواهرم لعنت بفرست ب شی ...

واقعا موافقم 

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
من خواهرشوهرندارم مادرشوهرمم كه كلاًجلوي پسراش هم روسري سرميكنه تا حالا جز خودم هيچ زنيو نديدم جلو ش ...

عزيزم منم اون ارل اينطور بودم ولي دوساله رومخمه كم كم حساس شدم اون موقع كه عقد بوديم شلوارشو جلوبرادرش دراورد بالباس زير ديدش ككم نگزيد ولي خوب رفته رفته حساس شدم

من خانمم نام کاربریم تغییر نمیکنه:(

خواهر زاده ي شوهزم سالي يك بار مياد با شوهرم بازي ميكنن بغلش ميشينه شوهرم بوسش ميكنه من حسوديم ميشه ...

منم خیلی حساسم ولی رو خواهرش نه 

شاید چون برادر خودم ازم سالهاست دورهد

تحمل ندارم خواهر شوهرم رو از برادرش دور کنم 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
خود ادم توی پوشش باید حیا داشته باشه شیک بودن به لباس مناسب پوشیدنه به نظرم حالا چه جلوی پدر و برادر ...

حالا اون که پیر شده...کیت میدلتون چقدر شیکه همه لباسهاش پوشیده و عالیه 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
عزيزم منم اون ارل اينطور بودم ولي دوساله رومخمه كم كم حساس شدم اون موقع كه عقد بوديم شلوارشو جلوبراد ...

واييييييييييييييي😱😱😱😱😱😱😱😱😱

اين كاربري مال خواهرمه منم با مال اون ميام من مادر شوهرم فوت شده چند روزه و مادر شوهر خواهرم باهاش زندگي ميكنه و اذيتش ميكنه 😒
عزيزم منم اون ارل اينطور بودم ولي دوساله رومخمه كم كم حساس شدم اون موقع كه عقد بوديم شلوارشو جلوبراد ...

خوب چرا با همسرت صحبت نمیکنی ؟

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
من شوهرم با زنداییش روبوسی هم میکنن ناراحتی نداره ک هم سن هم هستن  بابا خواهرم لعنت بفرست ب شی ...

نه تيپش ازوقتي من ازدواج كردم عوض شده

من خانمم نام کاربریم تغییر نمیکنه:(

حالا اون که پیر شده...کیت میدلتون چقدر شیکه همه لباسهاش پوشیده و عالیه 

اره منظورم اینه بزرگترین خانمای دنیا و معروفترینها لباسهای پوشیده دارن حتی سیاست مدارای خارجی 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

تو رو خدا اينقدر اين مسائل حاشيه اى رو براى خودتون بزرگ نكنين!!!اين زندگى اينقدر مشكلات بزرگ داره كه من وقتى اين چيزا رو ميشنوم ميمونم!!اخه به رابطه بردار و خواهرى هم كه انسان نبايد بدبين بشه!!يكى دوست داره ميپوشه يكى دوست نداره نميپوشه!وقتى محرمن ديگه به خود ادمها برميگرده كه دوست دارن بپوشن يا نپوشن!قدر اين روزا رو بدونين !به هر چيزى تو زندگى نميشه اهميت داد!!و گرنه شما خودتون بيشتر اذيت ميشين تا اونى كه دارين راجبش صحبت ميكنين!لبخند و لبخند

خواهروبرادر محرم هستن درست ولي دليل نميشه ك خواهرش لخت باشه جلو برادرش مثلا ما مسلمونيم 

اين كاربري مال خواهرمه منم با مال اون ميام من مادر شوهرم فوت شده چند روزه و مادر شوهر خواهرم باهاش زندگي ميكنه و اذيتش ميكنه 😒