سلام دوستان
من ۲۳ سالمه و دانشجو هستم حدود سه ماه هست که عقد کردم و طی معرفی با همسرم آشنا شدم البته اول کار قبول نکردم که ازدواجم خیلی سنتی باشه و با صلاح خونواده قرار شد که یه مدت برای آشنایی با هم در ارتباط باشیم و تقریبا ۶ ماه این آشنایی طول کشید و باهم وقت گذروندیم و تقریبا در یه حدی که بتونم به عنوان همسر انتخابش کنم شناخت به دست آوردم و بالاخره عقد کردیم من دوتا برگه سلامت گرفتم و یکی برای خونواده ی همسرم یکی هم برای خونواده ی خودم که همسرم شدیدا مخالفش بود ولی خوب به سو تفاهمای بعدش که فکر کردم هر جور که شد آزمایش رو دادم ....
حقیقتا خونواده ها و خودمون قرار گذاشتیم که دوران عقد و نامزدی خیلی کمی داشته باشیم و زود سر خونه زندگیمون بریم نهایتا یه ماه طول بکشه ...
چون فاصلمون از هم خیلی دوره من حدود دوهفته خونه ی نامزدم موندم و به این توافق رسیدیم که رابطه اصلا نداشته باشیم
ولی بعد یه مدت دیگه با این فکر که دیگه عروسی نزدیکه و خلاصه با صحبت فراوان رابطه به طور کامل انجام شد ...ولی به خاطر عدم آمادگی خونواده من عروسی به چند ماه بعد موکول شد و من با خوندن نظرات تو نینی سایت که رابطه دوران نامزدی درست نیست عذاب وجدان گرفتم ...
از یه طرف هم موقع مشاوره و آزمایش هیچ توضیحی راجع به چگونگی رابطه و روش پیشگیری و این حرفا بهم ندادن و خیلی کلافه و سردرگمم