2777
2789
عنوان

رابطه در دوران نامزدی

448 بازدید | 19 پست

سلام دوستان 

من ۲۳ سالمه و دانشجو هستم حدود سه ماه هست که عقد کردم و طی معرفی با همسرم آشنا شدم البته اول کار قبول نکردم که ازدواجم خیلی سنتی باشه و با صلاح خونواده قرار شد که یه مدت برای آشنایی با هم در ارتباط باشیم و تقریبا ۶ ماه این آشنایی طول کشید و باهم وقت گذروندیم ‌و تقریبا در یه حدی که بتونم به عنوان همسر انتخابش کنم شناخت به دست آوردم و بالاخره عقد کردیم من دوتا برگه سلامت گرفتم و یکی برای خونواده ی همسرم یکی هم برای خونواده ی خودم که همسرم شدیدا مخالفش بود ولی خوب به سو تفاهمای بعدش که فکر کردم هر جور که شد آزمایش رو دادم ....

حقیقتا خونواده ها و خودمون قرار گذاشتیم که دوران عقد و نامزدی خیلی کمی داشته باشیم و زود سر خونه زندگیمون بریم نهایتا یه ماه طول بکشه ...

چون فاصلمون از هم خیلی دوره من حدود دوهفته خونه ی نامزدم موندم و به این توافق رسیدیم که رابطه اصلا نداشته باشیم 

ولی بعد یه مدت دیگه با این فکر که دیگه عروسی نزدیکه و خلاصه با صحبت فراوان رابطه به طور کامل انجام شد ...ولی به خاطر عدم آمادگی خونواده من عروسی به چند ماه بعد موکول شد و من با خوندن نظرات تو نینی سایت که رابطه دوران نامزدی درست نیست عذاب وجدان گرفتم ...

از یه طرف هم موقع مشاوره و آزمایش هیچ توضیحی راجع به چگونگی رابطه و روش پیشگیری و این حرفا بهم ندادن و خیلی کلافه و سردرگمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همسرته دیگه چه اشکالی داره انقدر خودت رو اذیت نکن

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

گفتی یه شیش هفت ماه حالت دوستی بودی دیگه

تو این مدت قطعا به یه شناخت پنجاه درصدی و بالای پنجاه درصدی رسیدی؟

و اینکه اگه این موکول شدن ازدواج بیشتز از شش ماه نیست و اینکه گفتی مسافتتون دوره و این رابطه هر هفته نیست و نهایت ماهی یک بار مشکلی نیست 

فقط حتما با کاندوم باشه سعی کن اصلا سمت قرص و ایتا نری چون هنوز عروسی نکردی و قطعا برای س چهار سال اول بچه نمیخوای میریزتت بهم

بنظر وسواس فکری داری

به تراپیست مراجعه کن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس