2777
2789
عنوان

رابطه در دوران نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 19 پست
دیگه کار از کار گذشته فقط مراقب باش برا عروسی دست دست نکنه

اتفاقا هم خونه آمادست و هم وسیله هایی که باید می‌گرفت حاضره و کلا از هر لحاظ آمادن ولی متاسفانه با این شرایط اقتصادی خونواده من نتونستن جهازیه رو آماده کنن و دیگه خونواده دوماد گفتن هرموقع آماده بودین همون موقع میرن سر خونه زندگیشون

اتفاقا هم خونه آمادست و هم وسیله هایی که باید می‌گرفت حاضره و کلا از هر لحاظ آمادن ولی متاسفانه با ا ...

حالا ب خودت استرس نده فدای سرت 

برا جهیزیه هم خیلی سخت نگیر چیزای مهم و بخر بقیشو کم کم خودتون میخرین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر وسواس فکری داریبه تراپیست مراجعه کن

از بابت ذهن و فکر که وضعیتم خیلی بده ....مدام تو این فکرم همه چه خونواده ی خودم چه خونواده همسرم و چه همسرم ازم راضی باشه به جر خودم ...تا یکی اخم میکنه من زود ذهنم تا روزها درگیر میشه که یعنی من کار اشتباهی کردم که همچین شده