2777
2789
عنوان

قشنگای من🧚🏼‍♀️🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 59 پست
عزیزم من همه چیه بدنم اوکیه ولی نمیدونم چرا اینجوریممم سالی دوبار چکاپ میدم😭

شاید خیلی به مسائل فکر میکنی و غصه میخوری 

فکر کردن مثل آفته گند میزنه توحال خوب 

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

وااای ی مدت اینطوری بودم ولی الان ارتباطم با مامانم و خدا بهتر شده خودمو خالی میکنم امااا باز اثراتش ...

اصلا مشکل حال روحی روانی نیست مشکل حرف زدن نیست مشکل اینه چیکار کنیم اینایی که ازشون بدمون بیاد رو درست کنیم

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید به خاطر مشکلات زندگیتبه خاطر افسردگی به خاطر بهم ریختن هورمون هات به خاطر درگیری ذهنی به خاطر س ...

جایی‌م ک نمیتونم هیچیو تشخیص بدم صرفا فقط ی موجود زندم ک دارم بی هدف میرم مسیرو 

گمراهم خیلیی سردرگمم خیلی

جایی‌م ک نمیتونم هیچیو تشخیص بدم صرفا فقط ی موجود زندم ک دارم بی هدف میرم مسیرو گمراهم خیلیی سردرگمم ...

خب هدف نداری یه ماشینو یه خونه رو یه چیزیو هدفت قرارش بده انسانی که رویا نداشته باشه زمدگیش پوچه

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

اصلا مشکل حال روحی روانی نیست مشکل حرف زدن نیست مشکل اینه چیکار کنیم اینایی که ازشون بدمون بیاد رو د ...

پر از عذاب وجدانم بابتشون ولی یبار نشده با اراده قوی بایستم و حلشون کنم 

ازین کرختی خودم بدم میاد

پر از عذاب وجدانم بابتشون ولی یبار نشده با اراده قوی بایستم و حلشون کنم ازین کرختی خودم بدم میاد

واسه خودم نه ولی واسه بقیه تراپیستم اونایی که منو میشناسن میدونن اینجا به خیلیا کمک کردم عزیزترینم🧚🏼‍♀️🤍

میتونیم باهم حرف بزنیم بدون هیچ قضآوتی کمکت میکنم

شاید خیلی به مسائل فکر میکنی و غصه میخوری فکر کردن مثل آفته گند میزنه توحال خوب

آره خیلی همه چیو بزرگ میکنم تو ذهنمم جدیدا حس میکنم نشخوار ذهنی دارم ولی جرات مواجهه و  مقابله باهاشو ندارمم🫠🤦🏻‍♀️

واقعا تاثیر نداره منم قید همه چیو زدم و فقط دارم حرکت میکنم🫠

چون باید واقعا یه چیزیو دوست داشته باشی من هدف دارم و واسش تلاش میکنم و واقعا بهش نزدیک تر شدم 

امتحانش کن 

واسه خودم نه ولی واسه بقیه تراپیستم اونایی که منو میشناسن میدونن اینجا به خیلیا کمک کردم عزیزترینم🧚 ...

عزیزمی مرسی ازت 🌱🤍 درخواست دوستی بدم اکانتتو داشته باشم نیاز شد صحبت کنیم؟

عزیزمی مرسی ازت 🌱🤍 درخواست دوستی بدم اکانتتو داشته باشم نیاز شد صحبت کنیم؟

اره جون دلم من همیشه کنارتم و قول میدم حالتو خوب کنم رو من حساب کنمقشنگ ترینم 

چون باید واقعا یه چیزیو دوست داشته باشی من هدف دارم و واسش تلاش میکنم و واقعا بهش نزدیک تر شدم امتحا ...

بلد نیستم چجوری 

میدونی چیه اشتباه من این بود ک همه زندگیو خلاصه کردم تو س سال کنکور و دبیرستان از قبل هیچ اقدام حسابیی انجام ندادم ک امادگی داشته باشم و همین داره میزنتم زمین

ب خودم اعتماد زیاد ندارم و تواناییهامو دست کم میگیرم با اینکه بارها بم ثابت شده خیلی بیشتر از چیزیم ک فکر میکنم هستم 

بخاطر همون قید همه چیو زدم خیلیی زوده برام واسه این تصمیم آخهه😭🫠🤦🏻‍♀️

قرص نمیخورمولی خب مشکل تو زندگی دارم مثل وضعیت مالی و اینکه از چهرم و اندامم راضی نیستم ربطی داره؟

آره دیگه 

باید از خودت خوشحال باشی و با خودت صفا کنی 

بیا با خودت بشین فکر کنیم و بنویسیم  مشکلاتمون چیه 

برا هر کدوم باید چیکار کنیم 

چکاری از دستمون بر میاد 

آره خیلی همه چیو بزرگ میکنم تو ذهنمم جدیدا حس میکنم نشخوار ذهنی دارم ولی جرات مواجهه و مقابله باهاش ...

اتفاقا از الان پیشگیری کن هرچی بیشتر باهاش زندگی کنی برات سخت تر میشه ک رهاش کنی سعی کن به نشخوار ذهنی و اورثینک اصلا محل ندی 

من خودمم قبلا خیلی هرچیزی رو بزرگ میکردم یعنی قشنگ حس میکردم قلبم داره تیر میکشه الان فقط رها میکنم میگم وقتی کاری ازم بر نمیاد پس غصشو نخورم 

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆