2777
2789

از وقتی زنداداشم اومد شهرمون و رفت 

من انگار جنی شدم

همش نسبت ب شوهرم گارد دارم 

یهو قاطی میکنم انگار خودم نیستم انگار تسخیر میشم🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین حسو کردم ولی باز نمیشه تهمت زد نهایت باید سوراخ سمبه های خونشو بگرده

صد در صد دعا آورده

تویی که این امضا رو میبینی یه صلوات برای سلامتی آقا امام زمان بفرست🙏🏻🌹

اخه کجا گذاشته😕قبلشم دعوای بدی کرده بودیم

ببین مادر شوهر خواهر شوهر به چشم عروس یه جورین عروسم همینطور ،در کل هر کی به روت خندید فک نکن دوستته همین جاری من تو روم مث آجی بود ولی بعد مدتها فهمیدم دعا طلسم بحث و اینارو اون مینداخته و خودشو میکرده شیرین پیش من ولی خب...چیزی نگیر بخوری ازش خونتو بگرد

تو یوتیوب ک طرف میره خونه ها دعارو‌پیدا میکنه گوشه های کابینت یا شوفاژ یا کمد دیواری داخل ابگرمکن داخل بالش داخل ساعت کلا جاهایی ک‌توی دید نیست و میشه ی تیکه کاغذ قایم کرد

دعای تلخی رو بگیری برای کسی همون اول اثر میزاره اون دعا رو گرفته شمادعواتون شده بعد آورده خونتون،من حس شیشمم خداس

میدونم چشمش خیلی شوره ولی نمیدونم اهل دعا هست یا نه

نمیاد ک به تو بگه اگه چشمش شوره اهل دعاس،آدمی ک حسود باشه چشم میزنه و حسودا هم میرن سمت دعا ک اونی که حس حسادت بهش دارن رو بیچاره کنن بعد راحت شن