2777
2789
عنوان

قشنگای من🧚🏼‍♀️🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 59 پست
🤣🤣🤣

یه بارم رفتم حموم بعد قشنگگگ ۴ ساعت ۲۰ دقیقه تو حموم بودم مامانم گفت تموم نشد؟گفتم انگیزه ای برای بیرون اومدن از حموم ندارم

واقعا خستم

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینطوریممم خدااحتی واسه درس نمیتونم ی اراده قوی داسته باشمم

وای چیکار کنم دیوونه میشم

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

خیلی چیز بدیه خیلیی🤦🏻‍♀️

از قیافم بدم میاد از اندامم بدم میاد از اینکه نمیتونم چاق شم و لاغرم یدم میاد از اینکه پول ندارم حتی شارژ بخرم بدم میاد از اینکه خوانواده نامزدم منو نمیخوان و به زور میان برای مراسم عقد بدم میاد از اینکه استرسی ام بدم میاد

من حالِ اینقد تو حموم موندن رو ندارمممم

امتحانش کن

ادم رو اروم میکنه کلی فکر میرسه به ذهن ادم

میدونی ما کسیو نداریم بهمون امید و انگیزه بده

از قیافم بدم میاد از اندامم بدم میاد از اینکه نمیتونم چاق شم و لاغرم یدم میاد از اینکه پول ندارم حتی ...

وااای ی مدت اینطوری بودم ولی الان ارتباطم با مامانم و خدا بهتر شده خودمو خالی میکنم 

امااا باز اثراتش از قبل مونده حال درس خوندن و ‌.‌ ندارم بیرون نمیرم ی وضع خیلی بدیههه هرچی هست ولی بهتر از قبلنامه

عزیزم من همه چیه بدنم اوکیه ولی نمیدونم چرا اینجوریممم سالی دوبار چکاپ میدم😭

شاید به خاطر مشکلات زندگیت

به خاطر افسردگی 

به خاطر بهم ریختن هورمون هات 

به خاطر درگیری ذهنی 

به خاطر سختی درس هات 

به خاطر اینکه امید و انگیزه نداری