2777
2789
عنوان

کسی بوده توزایمانش دچارتوهم و ترس شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری شدی عزیزم میش بگی

یه سایه کنارم رد میشد بو داشت و بوش حس میکردم 

خواب زده میشدم و پا میشدم دنبال بچه میگشتم و کلا خیلی ترسناک بود

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

سوره یاسین گوش بده کاملا آروم میشی .قل ها آيه الکرسی قبل خواب زوی خودت بچه بخون همین .اذان یا آيه الکرسی بزار تو اتاق پخش بشه .کمی نمک نزدیکت بزار یا تو گهواره بچه

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
چجوری شدی عزیزم میش بگی

منم چند ماهه پیش خدا می‌دونه چه حالی شده بودم تو خونه بند نمی‌شدم یه جوری بودم از همه چی میترسیدم الکی گریه می کردم رفتم دکتر گفت افسردگیه بهم آسنترا داد خدا می‌دونه الان ک دارم اینو می‌نویسم خیلی حالم بهتره ..منم فکر می کردم دیگه خوب نمیشم

منم چند ماهه پیش خدا می‌دونه چه حالی شده بودم تو خونه بند نمی‌شدم یه جوری بودم از همه چی میترسیدم ال ...

ممنون گلم بهم امید دادین همگی ولی خیلی دلم برای بچم میسوزه بخدا اکثرا گریه میکنم 

وقتی هیشکی درکم نمیکنه همه سرزنشم میکنم هیشکی نمی‌تون بهم کمک کنه میدونم خودم باید کمک کنم ولی دوتاب ...

قرار نیس اطرافیان بتونن کمک تخصصی بهت کنن برای همین میگم با روانشناس صحبت کن

عزیزم اگه تازه زایمان کردی تاچهل روز نباید تنها باشی و روی آب سوره حمد وآیة الکرسی و چهارقل رو هرکدو ...

ن تازه نیست اما این مریضی لعنتی چندساله باهامه توخونه حالم بدمیشه انگار ی حمله میاذ سراغم حس میکنم قراره برام ی اتفاقی بیفته حس میکنم یکی قراره بیادبچموازم لگیره

ن تازه نیست اما این مریضی لعنتی چندساله باهامه توخونه حالم بدمیشه انگار ی حمله میاذ سراغم حس میکنم ق ...

پانیک اسمش برو حتما درمان شو اگه واقعا دلت برای بچت میسوزه بعدن روش تاثیر می‌زاره ها از من گفتن بود دوست عزیز