2777
2789
عنوان

دارمممم میمیرممم از عصبانیتتتتتت

609 بازدید | 21 پست

شوهر هرررربار سر یکی از نناسبا مث تولد و اینا تر زد ب اعصاب من

هربار میگف جشنونمیخاد بگیری

کیک نگیریا

کادو نگیری میندازم سطل اشغال

کادوتو ببر پس بده من نمیخام و ازاین چرتو پرتا

فردا خبرمرگمممممممم تولدمه

اومدم منم تلافی کنم ولی واقعیت روهم گفتن

سرنهار بهش گفتم کیک نگیری براشب کادوهم نمیخاد

چیزی لازم ندارم کیکم ک تونمیخوری منم رژیمم

گف براجی الان داری تلافی میکنی؟

گفتم ن ولی واقعا دیگ ذوقی برای این مراسما ندارم

بعد گف من کیک گرفتم خب

گفتم براجی گرفتی گفته بودم ک نمیخاد 

هیجییییی نگف چارتا قاشق غذا خورد پاشد رف اتاق بخابه

من تلافی کردم ودی بازم این منمممممممم ک دارم میمیرم از حررررررص

چقد خریممممم ما زنااااااااا

فرداخبر مرگم امتحان دارم تمرکز ندارمبخونمممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کاربدی کردی به شوهرت چنین گفتی زدی توی ذوقش.اگراوتوی ذوق تومیزد توچرا تلافی کنی توباید رفتاردرست رانشونش بدی.میتونستی ذوق کنی ازخریدکیک وکادویش واخردست بگی چقدخوبه کیک وکادوگرفتی ودرست کارهمینه تاشوهرت یادبگرفت.این چه مدل زندکی تومیکنی.لج ولجبازی.اصلا خوشم نیامد که باشوهرت چنبن برخوردی کردی.او ازآن دسته مرایی است که خودش رانمی بیندو زنش را میبیند ودر اولویت قرار داده

توچرا؟

من مجردم 

ولی دوست پسرم بهم خیانت کرد برگشت به اکسش 

بعد ۵ ماه باز دوباره برگشت خامش شدم منِ خر باز قبولش کردم امروز خواب بد میدیدم راجبش یهو از خواب پریدم به دلم زد که زنگ بزنم بهش نزدیک یک ساعت زنگ زدم اشغال بود😑

گفتم با کی حرف میزنی گفت با دوستم سروش گفتم اسکرین بده ببینم نداد بهونه ی اعتماد نداشتن و این چرت و پرتارو آورد 

دیگه کلا کات کردم ......همشون کثافتن حیف عمر عزیزمون که با اینا تلف بشه🖐

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

خیلی کاربدی کردی به شوهرت چنین گفتی زدی توی ذوقش.اگراوتوی ذوق تومیزد توچرا تلافی کنی توباید رفتاردرس ...

حقش بود بزار درک کنه من چی میکشیدم وقتی اینجوری میگف

هرجن الان منم ک دارم میمیرم از سردرد و اون راحت خابه

اادوسه روزم قطعا قهر میکنه بازم اعصاب خوردیش برامنه😐

دروغم‌نگفتم بهش واقعا حسی ندارم واس تولد

حقش بود بزار درک کنه من چی میکشیدم وقتی اینجوری میگفهرجن الان منم ک دارم میمیرم از سردرد و اون راحت ...

مردا وقتی ناراحت میشن و خیلی غصه و غم دارن راحت تر خوابشون میبره برعکس ما خانم ها که گریه پر  اشک میکنیم

مردا وقتی ناراحت میشن و خیلی غصه و غم دارن راحت تر خوابشون میبره برعکس ما خانم ها که گریه پر اشک می ...

خلاصه ک این مناسبت هم گند خورد توش😐

حالم ازهرچی تولدو سالگرد ازدواج و روز زنه بهم میخوره

خلاصه ک این مناسبت هم گند خورد توش😐حالم ازهرچی تولدو سالگرد ازدواج و روز زنه بهم میخوره

مگه فردا تولدت نیست ؟

فراموش کن گذشته رو

الان دیگه جبران کردی و باید اروم شده باشی

قشنگ ارایش کن یه لباس خوشگل بپوش و شام درست کن و وقتی بیدار شد تولد بگیرید

چ کرده؟

طولانیه آخرشو میگم 

من جایی میرم موهامو یه وری میزنم دیروز من رفتم خونه پسرعمم بعد ازسرکار خودش اومد

رسیدیم خونه میگه چرا موهات بیرون بوده و این حرفا امروزم هیچی نخورد رفت بیرون 

مگه قبلا ندیده موهامو نمی‌دونم والا چش شده😂

وا! کیک و کادو رو میگرفتی. اینا چ کاره!

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.