2777
2789
عنوان

دارمممم میمیرممم از عصبانیتتتتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی الان گند زدی به تولد خودت؟ چطور تلافی کردن بود؟ ببخشید ولی خندم گرفت🙏

واقعا تولد دیگ برام‌مهم نیس

از بس هرمراسمی بود زد تو ذوقم دیگ ذوق و شوقمو براهمه‌چی ازدس دادم

فقط میخاستم حس اون لحظه های منو درک کنه

سالهای اول ازدواجم انتظار داشتم که همسرم خودش درک داشته باشه و تو مناسبتها برام سنگ تموم بذاره . همه بهم میگفتن چند روز قبلتر بهش گوشزد کن که بفهمه انتظار کادو داری منم میگفتم هرگززززز این کارو نمیکنم اون باید خودش درک اینو داشته باشه که برام کادو بگیره و ...

خلاصه بعدا فهمیدم که همسرم از خداشه که همه چی رو نادیده بگیره و منم اعتراض نکنم . طرز فکرم خیلی اشتباه بود . خواهرم و دختردائیم همزمان با من نامزد کرده بودن . اونا بهترین هدیه ها رو از همسرشون میگرفتن و من ....

واسه همین میگم همسرتو مجاب کن برات تولد بگیره . یعنی چی که سر همچین چیزی بخوای از حق خودت بگذری

سالهای اول ازدواجم انتظار داشتم که همسرم خودش درک داشته باشه و تو مناسبتها برام سنگ تموم بذاره . همه ...

میفهمم چی‌میگی

ولی وضع ما فرق داره باهم

من ۲۲ سالمه ک امشب میشه۲۳ سالم

اون ۳۴ سالشه

ازلحاظ اختلاف سنی زیاد باهم‌مشکل نداریم چون شوهرم خییلی پایه و اهل دله

فقط یسری خصوصیات بد داره یکیش همینه ک هربار مناسبتی چیزی بوده گند زده ب شوق و ذوق من

از اولین روز مرد و اولین روز تولدش بگیر تا همین دوماه میش سومین سالگرد ازدواجمون

هربار این حرفارو تکرار کرده ک کادو نگیر بنداز دور و این حزفا

ولی هر سه تاتولدم ک باهاش بودم رو هم دسته گل گرف هم کادو هم کیک

اخلاقش اونجوری نیس ک بخاد کم بزارع

ولی واقعا دلم پر بود ازش

من پر ذوووووق بودم برا تولداش یا سالگردمون

همیصه از دوسه ناه قبل تز بفکرش بودم

بعد فک کن اینهمه درگیر جشنش باشی تهش بیاد بگ کادوتو بنداز دور

براهمین منم ذوقم رفته

خاستم یکم منم ادم بده باشم بفهمه‌چی‌میکشیدم

میدونم اونم خیلی حرصش گرفته براهمین رفته توفاز قهر

این یکم ارومم میکنه الان ک بهش فک‌میکنم

بعدشم امسال ک دیگ اینجوری شد

شد بدترین تولدم تا الان

سال دیگ مطمئنم درست میشه

کلا خیلی قهر قهروعه 

دوسه روز دیگ ک خوب شد اونجا میخشو محکم میکوبم ک دفعه اخرش باشه برا مناسبتا گند میزنه ب ذوق من

اونجا بهش میگم ک حالا دیدی چقد سخته این نرفارو بشنوی و...

تولد خودش ۱۴ فروردینه اونجا امتحانش میکنم ببینم ادم شده یا ن😐😂

میفهمم چی‌میگیولی وضع ما فرق داره باهممن ۲۲ سالمه ک امشب میشه۲۳ سالماون ۳۴ سالشهازلحاظ اختلاف سنی زی ...

الهی تا آخر عمر باهم گل بگین و گل بشنوین و کادو بگیرین و عشق کنین😊😍💖