2777
2789

از وقتی رفتم تو سرد خونه پیش جنازه یه دونه داداشم که فقط 22سالشه،از وقتی قیافشو تو اون سردخونه خراب شده دیدم روزگارم سیاه شده هیچی هیچی هیچی تو این دنیا خوشحالم نمیکنه نمیدونم چکار کنم دارم روانی میشم 

من و داداشم فاصله سنی زیادی نداریم قبل از اینکه واسه همیشه بزاره بره خیییلی شوخی باهاش میکردم هی میگفتم دماغ گنده ،،میگفتم دماغتو اگه دکترا بخوان عمل کنن مگه با بیل مکانیکی ازش درارن آخخخخخ که دلم تنگ شده واسه شوخی کردنامون واسه اذیت کردناش 

تو سرد خونه انگار خواب بود فقط سفید شده بود پوستش خیلی شفاف و سفید شده بود همون دماغ هم که میگفتم گنده اس، قلمی  شده بود 😭😭😭😭😭😭خدااااااا من الان سر ب سر کی بذارم کی حالا دیگه نازمو بکشه حقم نبود خواهر نداشته باشم هی یه دونه داداش باشه اونو هم ازم بگیری چرا نمیمیرم من خداااا

خدایا بحق امام رضا هر کی هر حاجتی داره به حاجتش برسونش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روحش شاد ..تسلیت میگم گلم 

☹️

کلن محیط سرد خونه غسال خونه ی جوریه

من یادم میاد واس دختر عمم رفتیم بهشت زهرا

پشت شیشه دیدیم دارن میشورنش ..وای از حال رفتم

خدایی اینا چجور ترس ندارن 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

خدارحمتش کنه روحش شاد قربونت برم 

انشالله خداوند متعال صبرتون بده 😭😭😭😭😭😭واسش فاتحه و صلوات فرستادم اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

عزیز دلمممم

خدا رحمتش کنه🥲

مطمئن باشید برادرتون چه تا موقعی که توی این دنیا بودن و چه موقعی که از این دنیا رفتن

خوشحالی شما براشون مهم و ارزشمند بوده

مطمئن باشید که برادرتون دوست نداره که شما خودتون رو اذیت کنید

غم از دست دادن مخصوصا هم از دست دادن جوون خیلی خیلی سخته

امیدوارم که خدا به خودتون و مادرتون صبر بده❤️❤️

من و دختر دایم و دختر خاله ام همسنیم وقتی بچه بودم فک کنم 15سالم بود از کنار غسالخونه رد میشدیم فراااار میگفتیم وای مرده توشه کاش تو همون سن میمردم نه الان که برم تو سردخونه برم کنار جسد بی جون داداشم عین چوب خشک شده بود خداااا سردش نبود تو اون کمد اونجا خیلی سرد بود بخدا یا ابوالفضل شب هم تنها موند اونجا ما خونه بودیم آییییی بمیرم دعا کنید بمیرم فقط خیلی دارم فکر میکنم خودمو بکشم هر لحظه هم بخدا امکان داره این کارو بکنم ،ولی بچم😭😭😭😭😭😭😭اینو چکار کنم دوسالشه همش

من ب امیر میگفتم تو رو از پدر و مادرمم بیشتر دوست دارم ولی نفهمید چقد دوسش دارم نفهمید همه کسمه ،،،من الان چکار کنم یعنی سرم چنااااان درد میکنه سرمو میکوبم ب دیوار فقط با هیچی هم آروم نمیشم