2777
2789

خانوما من ی چله برداشته بودم دیشب یکی دیگم برداشتم امروز‌متوجه شدم ک میگن خوب نیس دوتا چله برداشتن 

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻❤️🥰   فرستادین بگین منم براتون بفرستم.🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم

نه من چندتا چله باهم دارم

اما سعی کن۴۱ روز بخونی و اینکه اگه تونستی اولش یه صدقه ای بذار کنار

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

نه من چندتا چله باهم دارماما سعی کن۴۱ روز بخونی و اینکه اگه تونستی اولش یه صدقه ای بذار کنار

عزیزم مرسی حتما انجام میدم 

بعد دلیل اینکه ۴۱روز بخونم چیه؟

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻❤️🥰   فرستادین بگین منم براتون بفرستم.🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مرسی حتما انجام میدم بعد دلیل اینکه ۴۱روز بخونم چیه؟

خواهش میکنم ❤️ اینو چن نفر گفته بودن برای اینکه اسم چله و اون سنگینی روش نباشه ،بگو۴۱ روز میخونم

منم همینطوری میکنم

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

خواهش میکنم ❤️ اینو چن نفر گفته بودن برای اینکه اسم چله و اون سنگینی روش نباشه ،بگو۴۱ روز میخونممنم ...

اها ممنون من اصلا نمیدونم همینحوری دیدم چند نفر گفتم خوبه چله سوره مریم بعد دیروز یکی از دوستام گفت چله سوره ایت الکرسی قدر برداشتم توام بردار تا ماه رومضون بخونیم ک گفتن خوب نیس چله میوفته رو چله دیگ