2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واگذار تمام اون مادرشوهرایی ک تهمت میزنن بخدا.خدا ازشون تقاص بگیره. من دارم جدامیشم.مادرشوهرم چو ان ...

وااااى بميرم الهى. دقيقا مثل زندگى من. تهمت ناموسي ب منم زدن. خيلي گريه كردم. حتى ب خودكشى هم فكر كردم. ولى باز م ب بچه هام فكر كردم. خداروشكر شوهرم اخلاق گندشون رو ميدونه. واس همين اونم باهاشون قهره. 

وااااى بميرم الهى. دقيقا مثل زندگى من. تهمت ناموسي ب منم زدن. خيلي گريه كردم. حتى ب خودكشى هم فكر كر ...

عوضيا

چطور دلشون مياد

مادر شوهر منم يه سري بهم گفت خودتو انداختي به پسرم

وقتي حرفاش يادم ميوفته حالم ازش بهم ميخوره

با شوهرمم دعواش ميشه دلش نمياد به بچش چيزي بگه به من بد و بي راه ميگه

دنيا دو روزه   
عوضيا چطور دلشون مياد مادر شوهر منم يه سري بهم گفت خودتو انداختي به پسرم وقتي حرفاش يادم ميوفته ح ...

فقط واگذارشون كردم. كارى از دستم بر نمياد. خودشون ناموس دارن. انشالله ك واسه دخترش و نوه هاش حرف در بيارن. خدا هست. خدا گريه هاى شب و روزم رو ديد. تقاصش رو پس ميدن. خانم ها شما هم واسم دعا كنيد ك خدا سزاشونو بده. همه بگين الهى امين🙏🏻  

فقط واگذارشون كردم. كارى از دستم بر نمياد. خودشون ناموس دارن. انشالله ك واسه دخترش و نوه هاش حرف در ...

الهي امين عزيزم

خطا تقاص همهي عروس هارو از مادر شوهر هايي كه اذيتشون كردن و ميكنن هم بگيره

خوبه حالا خواهر شوهر من از اون عروس هاست

مادر شوهر هميشه طرف دختر خودشو ميگيره

هميشه دعا ميكن برادر شوهرم زود ازدواج كنه اونوقت ميفهمه عروس يعني چي

من زيادي بهش رو دادم

دنيا دو روزه   
با ابروى مسلمون بازى كردن. نديده باور كردن. انشالله ك خدا بحق پنج تن ال ابا و چهارده معصوم حقشون رو ...

تهمتو خودشون ميزنن

چه ديدني

خودشونم ميدونن حرفه

بعضيا واقعا مريضا

دنيا دو روزه   
الهي امين عزيزم خطا تقاص همهي عروس هارو از مادر شوهر هايي كه اذيتشون كردن و ميكنن هم بگيره خوبه حا ...

منم خيلي رو دادم. كارشو ميرسيدم دست خالى خونش نميرفتم. خب مرگش هر جا ميرفت مسافرت از شوهرش و پسر مجردش پذيرايي ميكردم. حق من اين نبود. ب راحتى همه رو از ياد برد. مثل سگ باهام رفتار كرد. اشكمو تو خونش درآورد. الهى ك يه بلايي بگيره من فقط ببينمش. انشالله ك ميبينمش

منم خيلي رو دادم. كارشو ميرسيدم دست خالى خونش نميرفتم. خب مرگش هر جا ميرفت مسافرت از شوهرش و پسر مجر ...

انشا الله

باز خداروشكر شوهرت پشتته

مهم همينه

دنيا دو روزه   
اره بابا. كلا حرف در ميارن ك ما جايي تنهايي نريم اونا رو دنبال خودمون بكشيم اينور و اونور. واسه عروس ...

بازم خوبه برادرش ادم بوده درست راهنماييش كرده

دنيا دو روزه