2777
2789
عنوان

مادر شوهر

785 بازدید | 44 پست

سلام دوستان 

خونه مادر شوهرمينا شهرستان هستش

تقريبا يك ما پيش اومده بود خونه ما يه هفته موند

بهش خوب رسيدم

گردش بردم

خريد بردم

بعدش رفته بود پشت سرم حرف زده بود كه به بچه هام نميرسم مثلا دستشونو زياد نميشورم

حالا ٥شنبه بتز داره تشريف مياره

اعصابم خورده

هر سري مياد با يه حرف و حديثي ميره

منم به روم نميارم

چي كار كنم كمتر بياد؟

دنيا دو روزه   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزار زیاد بهش خوش بگذره همش بیا نی نی سایت😁

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

هیچ کاری نمیشه کرد که کمتر بیاد خصوصا ابنکه نوه هم داره بیشتر دوست داره بیاد 

سنی ازش گذشته ولش کن تو کار خودتو بکن بیاد و بره هر کاریم کنی همیشه حرف هست ابن فقط مختص مادزشوهر نیست اکثریت ابنطورن ادم ها

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
چطوري؟ اخه نميخوام تابلو بشه

منم دقيقا وضعيتم مثل شماست اولا خيلي براش كار. ها ميكردم بعد ديدم كلي تيكه بارم ميكنه يه بار كه اومد خيلي سرد برخورد كردم ديگه تا يك سال نيومد ولي اون بار واقعا ازش ناراحت بودم الان كه مياد بازم كلي بهش سرويس ميدم

اگه منطقیه بهش بگو مامان جون کاش به خودم.میگفتین به بچه ها نمیرسم که اگه مشکلی هست خودم حل کنم. این ...

خودشم ميدونه چرت ميگه

از حسوديش ميتركه وقتي شوهرم بهم محبت ميكنه اين حرفزرو ميزنه عقدشو خالي كنه

دنيا دو روزه   

واگذار تمام اون مادرشوهرایی ک تهمت میزنن بخدا.خدا ازشون تقاص بگیره.

من دارم جدامیشم.مادرشوهرم چو انداخته توفامیل برام کارنکرده جارو برقی کشیدم پاشو بلندکرده من زیرپاشو جاروزدم.

درصورتیکه بقران دروغ میگه مث کلفت جلودستشون بودم تمیزی خونه ش خونه تکونیش دستمال کشیدن رو پله هاشون و غذادرس کردن براشون بخداقسم.براتولداشون کیک و ژله درس کردنو...

تهمت ناموسیم بهم زدن درصورتی ک این همسرمه بهم خیانت میکنه.۲بارمچشومیگیرم توی تل گرام گروه مختلط داره و حتی میره پی وی دخترا باهاشون چت میکنه و حرفای رکیک میزنن