2777
2789

من بینیم و عمل کردم هنوز تو کچه 

ولی خیلی پهنه تو کچ 

تو ازین جمع تر میشه؟ یا دیگه ستیزش همینه فقط ورمش کم میشه؟

اگه تجربه دارین ممنون میشم راهنمایی کنین 🥺

صبر کن فعلا که ورم داره معلوم نمیشه 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورمش کم میشه

الان اصلا مشخص نیس چی بشه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

قبلش پهن بود؟ پره های بینیت تا کجا باز شده؟ بگو تا بگم بهت

آره نوکش یکم پهن بود 

پره های بینیم باز نشده میدونی کجا لخیه داره 

حد فاصل کلوملا تا پره اون وسط هر دو طرف بخیه داره 

نمیدونم جمع کرده یا نه 

آره میدونم ولی آخه مثلا چقدر میخواد جمع بشه مگه از نظر سایزی

خیلی .الان اوج ورم هستی صبرداشته باش.اگه گوشتی بوده بیشترم طول میکشه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
آره نوکش یکم پهن بود پره های بینیم باز نشده میدونی کجا لخیه داره حد فاصل کلوملا تا پره اون وسط هر دو ...

خب پهنا بخواد کم بشه پره ها برش میخوره 

بخیه هارو خوب توصیف نکردی متوجه نشدم ، ببین دو طرف بینی روی فاصله پره تا صورت به شکل عمودی برش زده یا نه؟

خب پهنا بخواد کم بشه پره ها برش میخوره بخیه هارو خوب توصیف نکردی متوجه نشدم ، ببین دو طرف بینی روی ف ...

نه اون قسمت ندارم برش 

کلوملا که اون وسطه 

یه فاصله ای داره تا پره ها 

اون وسط دو طرف برش دارم