2777
2789

خانواده ای که ناحق ابروت رو ببرن سر کاری که نکردی

واجازه ثابت کردن هم بهت ندن

وهرگز پشیمون نشن از کارشون و به حرف ها وتهمت هاشون ادامه بدن):

و تو هرروزت عذاب باشه ازین درد وصف نشدنی🙂

🙂میشه بگین شما چکار میکنین اگر تواین شرایط بودین

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

کوتاه امدن سر ابرو هم حد معینی داره وقتی از خط قرمزا عبور کنن دیگه کوتاه آمدن حماقت و به نوعی اذعان به کار نکرده است 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سقط کنه 

قرص سقط غیر قانونی بگیرین و سقطش کنه

و اینکه خودشو یه عمر با اون مرد بدبخت نکنه

مجرد بمونه تا اخر عمر بهتره تا اینکه زن دوم اون بشه

اولا اگه زنش بشه تا اخر عمر لذتی از زندگیش نمیبینه 

دوما مردم به چشم چندش میبیننش

پس باکره گی رو از دست بده بهتره تا با اون مرد متهل ازدواج کنه و بی آبرو بشه 

یواشکی سقط کنه و بتمرگه تو خونه 

خدایا شکرت 

اسی، اون آقاهه خبر داره از دست گلی که به آب داده؟

اره خاکبرسر خودشم هنگه کلا هیچی نمیگه نه میگه سقط کنه نه میگه نگه داره

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

سقط کنه قرص سقط غیر قانونی بگیرین و سقطش کنهو اینکه خودشو یه عمر با اون مرد بدبخت نکنهمجرد بمونه تا ...

درسته عزیزم 

الان فقط لازمه اون دارو ها بگیره بخوره سقط میشه؟

اره خاکبرسر خودشم هنگه کلا هیچی نمیگه نه میگه سقط کنه نه میگه نگه داره

اون مرتیکه احمق باید اتیش زد 

دست دست نکن بهتره بچه رشد کنه اوضاع بد تر میشه

ت فقط بهش بگوسقط کنه اصلا کمکش نکن اگرمگندش درامد خودتو بزن به اون راه که نمیدونستی

درسته عزیزم الان فقط لازمه اون دارو ها بگیره بخوره سقط میشه؟

آره ولی ببین دوستم یه بار تو عقد رفت قرص گرفت و خورد

اما خب کامل دفع نشده بود کارش به بیمارستان کشید و حالش خیلی بد بود

اگه خدایی نکرده اینجوری بشه، تو میشی چوب دو سر طلا

خاک برسرش 🥺چه نسبتی دارین که انقدر میترسی شر به پا بشه

خیلی نزدیک شوهر خاله کوچیکشونه

آره ولی ببین دوستم یه بار تو عقد رفت قرص گرفت و خورداما خب کامل دفع نشده بود کارش به بیمارستان کشید ...

از همین میترسم بعد میگن من میدونستم نگفتم

و بحث بزرگی هم برا من راه میوفته