2777
2789
عنوان

خانوما برای نذرچلومرغ بهتره یا عدس پلو باگوشت چرخی

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 66 پست
رون سایز کوچیک بگیر که تعدادشو بیشتر کنیپنج تا مرغ حدودا میشه ۱۱ ۱۲ کیلوهمون وزن رون بگیر

اره هرمرغ اگه ۲کیلو و نیم باشه ۱۲ کیلو اینا میشه .زرشک چقدر لازمه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک آیه استکسی‌که نذر میکنه اون بخون ونیت نذرش بکن، نمیتونه نذرش عوض کنه و..تونت بخونیدکاملش هست

من صیغه رو نخوندم والا

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

من هرساله ۱۲۰ پرس مرغ میدم عاشورا و شب قدر 

اول روم هارو در کره فراوان سرخ میکنم 

بعد پیاز ، سیر، فلفل دلمه رو با نمک در کره تفت میدم 

بعد رب زعفران غلیظ و ادویه میزنم و مرغ هارو در سی می‌چینم تا بپزه 

هویج هارو هلالی میکنم با شکر و گلاب و زعفران میپزم برای کنارش 

خلال بادام و زرشک و زعفران و گلاب شکر رو با کره تفت میدم و تزیین میکنم برنج رو 

در کنارش یک ظرف حلوای زعفرانی هم میذارم 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
قطعا مرغ بهترهولی خب هزینشم بیشتره

گوشت چرخی هم یه تومن میشه و کشمش هم ۲۰۰اینا بشه عدس هم میخواد فک کنم یه قیمت باشن

اره هرمرغ اگه ۲کیلو و نیم باشه ۱۲ کیلو اینا میشه .زرشک چقدر لازمه

نمیدونم اونو

اما فک کنم نیم کیلو بس باشه

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫
من هرساله ۱۲۰ پرس مرغ میدم عاشورا و شب قدر اول روم هارو در کره فراوان سرخ میکنم بعد پیاز ، سیر، فلفل ...

قبول باشه خیلی خوبه دستت دردنکنه